Επίθεση Κουντουρά στη Νέα Δημοκρατία

15-06-18 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά κατά την τοποθέτηση της από το Βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις εξελίξεις στο σκοπιανό ζήτημα.

Η υπουργός Τουρισμού κάλεσε τους βουλευτές να απορρίψουν την πρόταση δυσπιστίας «γιατί δεν είναι παρά μία ενέργεια γεμάτη υποκρισία». Επίσης, συμπλήρωσε ότι «Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να κρυφτεί να αποφύγει να τοποθετηθεί υπεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό και επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και την αναπτυξιακή της πορεία στην οποία έχει ήδη εισέλθει και αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί».

Σε σχέση με τον τουρισμό η κ. Κουντουρά ανέφερε ότι: «Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφορες αντιπολιτευτικές φωνές ανεύθυνα και άκομψα επιχείρησαν να απαξιώσουν ακόμα και το μεγάλο τουριστικό άλμα της χώρας όπου παρά τις πιο αντίξοες συνθήκες πετύχαμε ο τουρισμός μας να αυξηθεί κατά 25% τα 3 τελευταία χρόνια». Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι « Ο τουρισμός αποτελεί ισχυρή κινητήρια δύναμη για την ελληνική οικονομία και συνετέλεσε καθοριστικά με τα συνεχή ρεκόρ εσόδων στην επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακή πορεία και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ευημερία κάθε τοπικής κοινωνίας και ολόκληρης της Ελλάδας». Παράλληλα σημείωσε ότι  «Οι ίδιες αντιπολιτευτικές φωνές είναι που προσπαθούν διαρκώς να υπονομεύσουν κάθε επιτυχία αυτής της κυβέρνησης απέχοντας συνειδητά από ένα πλαίσιο δημιουργικής αντιπολίτευσης και ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου».

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά