Φ. Αραμπατζή: Μαϊάμι της Ευρώπης το παράκτιο μέτωπο της Αττικής

22-04-16 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση του παράκτιου μετώπου της Αττικής ανέλυσε σήμερα η Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε αναπτυξιακό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε με θέμα "Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα".

Σύμφωνα με την κ. Αραμπατζή, τα 70 χιλιόμετρα της ακτογραμμής της Αθηναϊκής Ριβιέρας εκτεινόμενης από το Φάληρο μέχρι και το Σούνιο έχουν τις προοπτικές να αποτελέσουν το “Μαϊάμι της Ευρώπης”, ισχυρό πόλο επενδύσεων και σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του ευρύτερου ιστού της Πρωτεύουσας και των παρακείμενων Δήμων σε αυτή, εκτινάσσοντας την επιχειρηματικότητα, προσφέροντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας άμεσα ή έμμεσα μία σειρά κλάδων και επαγγελμάτων, αιμοδοτώντας τις τοπικές οικονομίες, θωρακίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και ισχυροποιώντας τον ελληνικό Τουρισμό.

Όπως τόνισε η κ. Αραμπατζή, "ως Νέα Δημοκρατία, μια παράταξη διαχρονικά ευαίσθητη και φιλική στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στην υγιή επιχειρηματικότητα και στον παραγωγικό ιστό της χώρας, υποστηρίζουμε την αδήριτη αναγκαιότητα να επιταχυνθούν επενδυτικές πρωτοβουλίες στο Παράκτιο Μέτωπο της Πρωτεύουσας και να πολλαπλασιαστούν οι νέες επενδύσεις, ώστε αυτό να αποτελέσει – όπως του αξίζει – τη σφραγίδα της σε επίπεδο επαγγελματικό, εκπαιδευτικό, πολιτισμικό αλλά και τουριστικό".

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό με τους μετανάστες και πρόσφυγες θυμίζοντας τις διαδικασίες που είχε προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία για την αξιοποίηση της έκτασης. Επίσης, η κ. Αραμπατζή αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ξεκίνησαν επί ημερών της Νέας Δημοκρατίας για την μεγάλη επένδυση που πραγματοποιεί το ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" στο Φάληρο.

διαβάστε ακόμα

ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά
To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης
Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη
Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού
Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon
Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες
Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού
Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα
Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή
Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων