Τραγωδία στα Τέμπη | Έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου για αιμοδοσία | Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα

01-03-23 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύσσεται τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη 

"Το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα. 

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα. 

Μάθε ποια αιμοδοσία βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας:
bit.ly/41ACrll

Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας «άνθρωπος» μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά"

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων