Το φλερτ μεταξύ νεαρών γυναικών έκανε άνω κάτω το αεροδρόμιο Ηρακλείου!

02-07-22 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ τριών νεαρών γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, όλα ξεκίνησαν όταν ζευγάρι γυναικών από την Ολλανδία περίμενε μέσα στον συνωστισμό να ολοκληρωθεί η διαδικασία των απαιτούμενων ελέγχων ώστε να επιβιβαστούν στην πτήση τους για τον τελικό προορισμό τους. 

Γράφει στη συνέχεια το cretalive:

Την ώρα της αναμονής, ωστόσο, μια επίσης νεαρή τουρίστρια από τη Γαλλία που και εκείνη περίμενε να ολοκληρωθούν οι διεκπεραιώσεις πριν από το ταξίδι της, φαίνεται πως άρχισε να φλερτάρει τη μία από τις Ολλανδέζες, η οποία ανταποκρινόταν στην προσέγγιση. Όταν η σύντροφός της αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, εξεμάνη και τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ γρήγορα.

Εν μέσω συνωστισμού και μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα από τις καθυστερήσεις που σημειώνονταν στις αναχωρήσεις των πτήσεων και τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω της απουσίας του κλιματισμού τη στιγμή εκείνη, ο καβγάς άναψε και οι τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια...

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών του Τμήματος Αερολιμένα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εν τέλει, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, και οι πρωταγωνίστριες του επεισοδίου ζήτησαν η μία στην άλλη συγγνώμη, δηλώνοντας ότι όλα ήταν προϊόν παρεξήγησης. Για την ιστορία καμία από τις πλευρές δεν υπέβαλε μήνυση στην άλλη. 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων