Φέιγ βολάν την Κυριακή στους τουρίστες της Ακρόπολης από τον Ρουβίκωνα- Τι τους λέει

21-07-19 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέιγ βολάν σε τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης μοίραααν σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 2, (Κυριακή 21 Ιουλίου 2019), μέλη της συλλογικότητας του "Ροβίκωνα". Αργότερα, μέλη του "Ρουβίκωνα" προέβησαν σε επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, στο Σύνταγμα, όπου πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου. 

Το φέιγ βολάν, στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά, μοιράστηκαν στους τουρίστες, όπως ο ίδιος ο "Ρουβίκωνας" γνωστοποιεί σε ιστοσελίδα, που φιλοξενεί τις ανακοινώσεις του, στην περιοχή γύρω από τον σταθμό του metro της Ακρόπολης, στην Πλάκα, στα εκδοτήρια του Μουσείου και του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Όπως αναφέρει στο Tornos News ξεναγός που ήταν εκείνη την ώρα στην Ακρόπολη, το μοίρασμα των φέιγ βολάν έγινε πολύ γρήγορα (σε λιγότερο από 10 λεπτά) και ενώ πολύ κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας, που περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιληφθούν το παραμικρό. Όλη η δράση έδειχνε ότι ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και μελετημένη, από νέους ανθρώπους, πολύ ευπρεπώς ντυμένους.

Το κείμενο, με τίτλο "Η Ελλάδα στο ακροδεξιό κύμα", αναφέρεται στις πρόσφατες εκλογές και την αλλλαγή στην κυβέρνηση στη χώρα μας, στις επιπτώσεις της κρίσης στην κοινωνία (η οποία κρίση, σύμφωνα με τη δική τους οπτική δεν τελείωσε και έγινε  "η νέα κανονικότητα που ο λαός αποδέχτηκε μοιρολατρικά"), στην πολιτική κατάσταση με αρνητικές αναφορές και στην προηγούμενη αριστερή κυβέρνηση, στις εργασιακές συνθήκες, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κ.ά.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι