Τραγωδία στην Κεφαλονιά- βρετανός τουρίστας έχασε τη ζωή του σε θαλάσσιο σπορ

26-05-17 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές βρετανού τουρίστα στην Κεφαλονιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, κατά τη διάρκεια θαλάσσιου σπορ (φουσκωτός καναπές) που έκανε την Τρίτη μαζί με την παρέα του.

Ο 57χρονος Simon Crewe από το Leicestershire, επέβαινε στο φουσκωτό καναπέ μαζί με άλλα 2 άτομα, στην παραλία Costa Costa, στην τοποθεσία Λάσση του Αργοστολίου, στην παραλία Μακρύς Γιαλός, όταν ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος. Τότε, ο βρετανός βρέθηκε εκτός του φουσκωτού, μέσα στη θάλασσα.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Metro, o αδελφός του, Ντέιβιντ, ο οποίος ήταν το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο φουσκωτό καναπέ, χτυπήθηκε στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο.

Το τρίτο άτομο, το οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ελληνικό νοσοκομείο με εσωτερικά τραύματα, εκτοξεύτηκε στον αέρα και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα αναίσθητος.

Η σύντροφος του βρετανού τουρίστα που απεβίωσε, Vicki Hewitt, η οποία την ώρα του συμβάντος βρισκόταν στο κρις κραφτ που τραβούσε τον φουσκωτό καναπέ, παρακολούθησε όλο το σκηνικό και ήταν μάρτυρας την προσπάθειας του κυβερνήτη του σκάφους να επαναφέρει τον Simon.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι