Χαλκιδική: Συνελήφθη 38χρονος για 13 ληστείες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

06-07-16 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών από ενοικιαζόμενα δωμάτια και εξοχικές κατοικίες και δωμάτια ξενοδοχείων, στην ευρύτερη περιοχή της Κασσάνδρειας Χαλκιδικής. 

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου, καθώς και ενός ακόμα συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, προχθές (03-07-2016) τα ξημερώματα ο 38χρονος, μπήκε παράνομα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο και εξοχική κατοικία σε περιοχές της Κασσάνδρειας Χαλκιδικής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και 3 κινητά τηλέφωνα.

Εκδόθηκαν ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε χθες (04-07-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία λάμα και χρηματικό ποσό σε διάφορα ξένα χαρτονομίσματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος δρώντας από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, εισερχόταν τα ξημερώματα από ανασφάλιστα σημεία σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξοχικές οικίες και δωμάτια ξενοδοχείων, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμόταν και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος ενέχεται σε ακόμη 11 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας, ενώ τις τέσσερις κλοπές από αυτές, τις διέπραξε από κοινού με συνεργό του.

Η συνολική λεία τους ανέρχεται σύμφωνα με εκτιμήσεις στο ποσό των 10.000 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο σε αγροτεμάχιο της περιοχής και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στους ιδιοκτήτες του.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι