Πώς να αντιμετωπίσετε το στρες με Κβαντική Βιοανάδραση- Γράφει η Μαλβίνα Αννίνου*

25-03-16 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στρες, όπως συμφωνούν οι ειδικοί, είναι η κύρια αιτία ασθενειών και σοβαρών παθογενειών, επομένως η διαχείρισή του βοηθά άμεσα στη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητάς μας.

Σύμφωνα με έρευνες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας των Η.Π.Α, το 80% των ασθενειών και παθογενειών συνδέονται άμεσα με ψυχογενείς παράγοντες και στρες.

Το στρες μπορεί να προκύπτει από έναν μεγάλο αριθμό παραγόντων. Οι παράγοντες αυτοί, περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε συναισθηματικά θέματα, προβλήματα σχέσεων, επαγγελματική απασχόληση, οικονομικά προβλήματα, χαμηλή αυτό-αντίληψη, πονοκεφάλους και ημικρανίες, έλλειψη ύπνου, πόνο,  αλλεργίες, βακτήρια και ιούς, μύκητες και μυκητώδεις μολύνσεις, παράσιτα, ασθένειες ή διαταραχές, τρόπος ζωής που περιλαμβάνουν εξαρτήσεις, υπερπροσπάθεια σε άσκηση, μη ισορροπημένη διατροφή, γενετικά τροποποιημένες τροφές, διατροφικές ανεπάρκειες, χημικά, βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία, ακτινοβολία μικροκυμάτων, αφυδάτωση κ.α.

Τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει είναι αμέτρητα όπως για παράδειγμα προβλήματα ύπνου, κόπωση, πονοκεφάλους και ημικρανίες, θέματα μνήμης και συγκέντρωσης, κατάθλιψη, αυξημένη πίεση, ορμονική ανισορροπία, πιάσιμο των μυών, κρίσεις πανικού, καρδιακές αρρυθμίες, ταχυκαρδίες και βραχυκαρδίες. Τα παραπάνω συμπτώματα οδηγούν σε αδυναμία να λειτουργήσει κανείς σωστά και με επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο .

Από το 1989, η τεχνολογία της Κβαντικής Βιοανάδρασης, με ιατρικές έρευνες που δημοσιεύονται σε μεγάλα medical journals, όλο και εμπλουτίζεται.  Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι μία ευρέως εφαρμοζόμενη τεχνολογία, η οποία και χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας μετρώντας την φυσική αντίδραση σε ηλεκτρικά σήματα. Ουσιαστικά,  «διαβάζει» τις κυτταρικές πληροφορίες επιστρέφοντας τα αποτελέσματα στον ασθενή εντοπίζοντας τις αιτίες παθογενειών και προσφέροντας τρόπους αντιμετώπισης και διόρθωσής τους.  Στα πάνω από 3.500 προγράμματα που παρέχει αυτή η τεχνολογία, οι εφαρμογές ποικίλουν από αντιγήρανση, μείωση όρεξης, εθισμών, ερεθισμού του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτίωση της πέψης, βελτίωση της μνήμης και συγκέντρωσης, αύξηση μεταβολισμού, διαχείριση αϋπνιών και κρίσεων πανικού και άλλα πολλά.

Επίσης, η Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετρήσει φυσικές και συναισθηματικές συχνότητες, καταγράφοντας την ψυχολογική και συναισθηματική μας κατάσταση, υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητας μας, καθώς και τάσεις προς άγχος και άλλες παθογένειες, οι οποίες συχνά επηρεάζουν την υγεία μας και την καθημερινότητα μας. 

Η Βιοανάδραση έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθάει στη μείωση του άγχους και της υπερέντασης που μπορεί να σχετίζεται με ασθένειές/παθογένειες, καθώς και φυσικά ή συναισθηματικά τραύματα. Συμπληρώνοντας και τη κβαντική φυσική, η Κβαντική βιονανάδραση όπως συνεχώς αποδεικνύεται με ιατρικές έρευνες και εμπλουτίζεται τεχνολογικά από το 1989 και μετά, συνεισφέρει σε μια βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας, καθαρότερης σκέψης, μείωσης πόνου και βελτιωμένης φυσικής κατάστασης. Συνεισφέρει στο να κάνετε το ασυνείδητο, συνειδητό, και να έχετε καλύτερη επίγνωση στη διαχείριση του τρόπου της ζωής σας, βάζοντας επιπλέον τις βάσεις μία καλή υγεία.

Βάζοντας, λοιπόν, τη Κβαντική Βιοανάδραση στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να ζήσετε με μεγίστη απόδοση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

*Η κυρία Μαλβίνα Αννίνου είναι ειδικευμένη στην Κβαντική Βιοανάδραση, με μεταπτυχιακό σε Νευρο-ανατομία, Νευρο-ηλέκτρο-φυσιολογία και υποψήφια Δόκτωρ στην Ολοκληρωμένη Ιατρική (Ph.D. in Naturopathy and Integrative Medicine).

Έχει μεγαλώσει στις Η.Π.Α., μέσα σε μια οικογένεια που η καθημερινότητα της ήταν γύρω από την συνεχή πληροφόρηση και μάθηση στην Ιατρική Φυσική. Ο πατέρας της είναι ο Δρ. Φώτης Αννινος, Ph.D., Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, γνωστός και βραβευμένος για την έρευνα του στις ασθένειες Επιληψία, Parkinson’s, Alzheimer και άλλες νευρολογικές παθήσεις και για την συσκευή SQUID. Η Μητέρα της είναι η Δρ. Ψυχολογίας Μαριάνθη Στυλιανού, Ph.D., πρώην αν. καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης). Η αδελφή της είναι η Δρ. Βιολέττα Αννίνου, PhD, Μοριακός Βιολόγος και Ολιστικός Διατροφολόγος, Ειδικευμένη στη Κβαντική Βιοανάδραση.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ