Ο όμιλος today στον διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης για το Make A Wish

17-10-15 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αψηφώντας τη βροχή, η ομάδα του ομίλου today group συμμετείχε το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης για τον οργανισμό Make - A - Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δείχνοντας έτσι την έμπρακτη στήριξή τους στον οργανισμό. 

Η ομάδα του ομίλου today group αποτελούνταν από 50 μέλη, στελέχη και εργαζομένους των καταστημάτων todaylicious, today’s delicious stores και today stores, οι οποίοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό τόσο για τον αθλητικό, όσο και για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες. Όλη η ομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, επιδεικνύοντας έντονο ζήλο και ομαδικό πνεύμα.

Πλήθος δρομέων έδωσε το παρόν και στη φετινή εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού, καθιστώντας έτσι την εκδήλωση ως έναν σημαντικό θεσμό στην πολιτιστική ζωή της πόλης. 

Τα έσοδα από τη συμμετοχή της ομάδας today group στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης προορίζονταν αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Make - A - Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Ο όμιλος today group στέκεται πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην τόνωση του παλμού της Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει να ενισχύει δράσεις που αφορούν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με έντονο  φιλανθρωπικό σκοπό.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»