ITB'23: Οι ΗΠΑ δηλώνουν… Εξολοθρευτής: με το σύνθημα We are back στοχεύουν φέτος σε αύξηση 20% των Γερμανών τουριστών

10-03-23 | ΑΓΟΡΕΣ

Με 70 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τη Γερμανία, «ποτέ δεν ήταν ευκολότερο» να φτάσετε στις ΗΠΑ. Αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποίησε η Δρ. Amy Gutmann, πρέσβης των ΗΠΑ στη Γερμανία, απευθυνόμενη στους ταξιδιώτες, στο πλαίσιο της ITB. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, φέτος ο αριθμός των ταξιδιωτών από τη Γερμανία, αναμένεται να αυξηθεί κατά 20%.

Ειδικότερα, το 2022 μετέβησαν στις ΗΠΑ 1,5 εκατ. Γερμανοί επισκέπτες, ενώ ο στόχος για το 2024 είναι να επιτευχθεί το προ-κορωνοϊού επίπεδο. των περίπου 2 εκατ. Γερμανών τουριστών.

Με 29 εκθέτες από το Fairbanks έως το Key West, η προβολή των ΗΠΑ στην ITB του Βερολίνου, παρουσιάζει τη χώρα ως ένα καινοτόμο τουριστικό έθνος, χρησιμοποιώντας ένα σύνθημα ελαφρώς διασκευασμένο από αυτό του κινηματογραφικού Εξολοθρευτή: "We are back!"

Με την ευκαιρία της πρόσφατης Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η κα Gutmann ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο παγκόσμιος τουρισμός έχει να επιδείξει αυξημένους αριθμούς γυναικών στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα τραπέζια των συνεδριάσεων, ενώ επεσήμανε ότι, όπου εργάζονται γυναίκες, υπάρχει μεγαλύτερη ένταξη.  Περαιτέρω, σχολίασε ότι η Γερμανία έχει να παίξει βασικό ρόλο στο δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα του τουρισμού, ενώ από την πλευρά τους οι ΗΠΑ προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή στη χώρα ως σύνολο και όχι μόνο στα γνωστά hotspots, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ποικίλες, περιεκτικές και εφικτές επιλογές για όλους, με στόχο η Αμερική να παραμείνει ένας ακαταμάχητος προορισμός.

 

 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή