FTI | Η λύση στην ακρίβεια τον χειμώνα για τους Γερμανούς: 3μηνη διαμονή σε Τουρκία και Τυνησία σε all in ξενοδοχείο με 1.800 ευρώ!

07-07-22 | ΑΓΟΡΕΣ

Η πολύμηνη διαβίωση τη χειμερινή περίοδο σε φτηνούς προορισμούς, όπως είναι η Τουρκία και η Τυνησία, είναι μια εξαιρετική λύση για τους Γερμανούς και άλλους Ευρωπαίους πολίτες, ώστε να μειώσουν δραστικά τα έξοδά τους, που είναι αυξημένα τον χειμώνα λόγω της θέρμανσης.

Τη λύση αυτή προτείνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του τουρ οπερέιτορ FTI, Ralph Schiller, σε όσους Γερμανούς δεν χρειάζεται να διαμένουν στο σπίτι τους τους χειμερινούς μήνες.

Όπως αναφέρει, μια μακροχρόνια διαμονή περίπου 90 ημερών την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2023 στην Τουρκία σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, μαζί με την πτήση, είναι διαθέσιμη με μόλις 2.640 ευρώ ανά άτομο και στην Τυνησία με μόλις 1.799 ευρώ ανά άτομο, δηλαδή 600 ευρώ το μήνα με πληρωμένα τα έξοδα διαμονής, φαγητού και πολλών δραστηριοτήτων.

Υψηλή ζήτηση για τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι

Ο FTI, όπως ανέφερε ο Ralph Schille κατά την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος στο Μόναχο, καταγράφει τις περισσότερες πωλήσεις πακέτων διακοπών στην ιστορία του για την περίοδο από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2022. Όλες οι μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των FTI Touristik, 5 vor Flug και Big Xtra, είχαν εξαιρετικά ισχυρές πωλήσεις τον Μάιο. 

Τα ελληνικά νησιά, τα Κανάρια Νησιά, η Μαγιόρκα, η Τουρκία, η Αίγυπτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο Ινδικός Ωκεανός έχουν αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση.

Τα πακέτα διακοπών, όπως τόνισε ο CEO του FTI, γνωρίζουν φέτος άνθηση λόγω του ότι ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να αισθανθεί ασφάλεια στο κόστος διακοπών. Ο FTI αναμένει το 2022 αύξηση κατά 15% στα πακέτα οργανωμένων διακοπών από ό,τι το 2019. Τους τελευταίους μήνες, όπως είπε, η ζήτηση για οργανωμένες διακοπές ήταν ακόμη και 25% υψηλότερη από ό,τι την αντίστοιχη περίοδο του 2018/2019.

Σχετικά με το χάος στις πτήσεις ο Schiller εκτιμά ότι οι πελάτες του ομίλου δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα στις μετακινήσεις τους στους προορισμούς.

Επιστρέφει η ζήτηση σε προορισμούς μεγάλων αποστάσεων

Για τον ερχόμενο χειμώνα, ο Schiller βλέπει αυξημένη ζήτηση για τα Κανάρια Νησιά, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ανατολική και Νότια Αφρική, τον Ινδικό Ωκεανό, την Ταϊλάνδη, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Κούβα. Εκτιμά ότι θα έχουμε μια «πλήρη χειμερινή σεζόν» και ότι τα ταξίδια σε προορισμούς όπως η Αυστραλία και η Ασία θα πραγματοποιούνται χωρίς δυσκολίες.

Ο FTI ανταποκρίνεται στην ισχυρή χειμερινή ζήτηση στα Κανάρια Νησιά με πολυάριθμες πτήσεις, μεταξύ των οποίων με την Condor, τον Όμιλο Lufthansa και τον αποκλειστικό του συνεργάτη πτήσεων European Air. Σύμφωνα με τον Schiller, υπάρχουν περίπου 100 εβδομαδιαίες συνδέσεις από τη Γερμανία προς τη Γκραν Κανάρια, την Τενερίφη και τη Φουερτεβεντούρα.

Ο Schiller συμβουλεύει τους Γερμανούς να κάνουν έγκαιρη κράτηση για τους χειμερινούς προορισμούς ώστε να εξασφαλίσουν καλές προσφορές σε δίκαιες τιμές σε όλο το φάσμα υπηρεσιών στον προορισμό.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός