Βρετανία: Επιπλέον πτήσεις προς Βαλεαρίδες και Μάλτα από jet2 και easyjet μετά τις ανακοινώσεις

25-06-21 | ΑΓΟΡΕΣ

Επιπλέον πτήσεις και θέσεις προσθέτουν ο όμιλος jet2 και η EasyJet προς την Ίμπιζα, τη Μαγιόρκα, τη Μενόρκα, τη Μαδέρα και τη Μάλτα από την 1η Ιουλίου, μετά τις χθεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις που εντάσσουν αυτούς τους προορισμούς στην πράσινη λίστα.

Η jet2 έχει προσθέσει 70 επιπλέον πτήσεις και η EasyJet πάνω από 50.000 επιπλέον θέσεις.

Αντίθετα η jet2 μετέθεσε για τις 22 Ιουλίου την επανάληψη του προγράμματος για την Τουρκία.

Η  jet2, όπως αναφέρει, θα ενημερώσει τους πελάτες της «εν ευθέτω χρόνω» για το τι θα γίνει με τους πορτοκαλί προρισμούς, στους οποίους συγκαταλέγεται και η Ελλάδα. Χθες, ο υπουργός Μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου γνωστοποίησε ότι τα ταξίδια στους πορτοκαλί προορισμούς θα επιτραπούν χωρίς καραντίνα «αργότερα το καλοκαίρι».

Ο CEO της jet2, Steve Heapy, προέτρεψε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να παραμείνει πιστή στις ανακοινώσεις της και να ακολουθήσει τα επιστημονικά στοιχεία όταν πρόκειται να λάβει αποφάσεις σχετικά με τα διεθνή ταξίδια. Η χθεσινή ανακοίνωση, είπε,  γίνεται μεν καθυστερημένα αλλά είναι ένα ευπρόσδεκτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τώρα που έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα σχετικά με το πού μπορούμε να πετάξουμε, ο προγραμματισμός μας εστιάζεται στο να προετοιμάσουμε τα πάντα για την επανεκκίνηση των διεθνών πτήσεων και των διακοπών μας από την 1η Ιουλίου, τόνισε ο κ.Steve Heapy.

Ο κ.Heapy έσπευσε να υπογραμμίσει ότι περιμένει έκρηξη της ζήτησης διακοπές σε Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μενόρκα, Μάλτα και Μαδέρα, μετά την ένταξή τους στην πράσινη λίστα.

Η EasyJet 

Η EasyJet ανταποκρίθηκε γρήγορα στη ζήτηση, μετά τις ανακοινώσεις, θέτοντας πάνω από 50.000 επιπλέον θέσεις σε πώληση στους παραπάνω προορισμούς.

Νέες πτήσεις προς Μάλτα ξεκινούν από το Μπρίστολ από τις 9 Ιουλίου και το Λούτον από τις 11 Ιουλίου. Η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί δρομολόγια προς τη Μάλτα έως και 18 φορές την εβδομάδα αυτό το καλοκαίρι από τέσσερα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου (London Gatwick, London Luton, Bristol, Manchester).

Προς την Πάλμα θα έχει έως και 82 πτήσεις την εβδομάδα από από δέκα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ οι πτήσεις της στη  Μενόρκα θα εκτελούνται έως και 25 φορές την εβδομάδα.

Επιπλέον, θα υπάρξουν έως και 40 πτήσεις την εβδομάδα αυτό το καλοκαίρι προς την Ίμπιζα από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου - Λονδίνο Γκάτουικ, Μπρίστολ, Μπέλφαστ, Λονδίνο Λούτον και Μάντσεστερ.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη