Voyage Awards 2019: Η Ελλάδα στους 5 πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κινέζων στην Ευρώπη

13-12-19 | ΑΓΟΡΕΣ

Ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών παγκοσμίως, διακρίθηκε η Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Κίνα, στα Voyage Awards 2019. Πρόκειται για ακόμη σημαντική διάκριση για την χώρα μας, στο διαγωνισμό του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού lifestyle περιοδικό Voyage (με κυκλοφορία 650.000 τεύχη) , που επιβεβαιώνει την ιδιαίτερα θετική εικόνα της κινέζικης αγοράς για το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Ταυτόχρονα και σύμφωνα με την νέα Έκθεση τουριστικών τάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού( ETC) η χώρα μας αναδείχθηκε για το 2019 στην πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ευρωπαϊκών προορισμών του κινεζικού κοινού.

Η τελετή απονομής των 15ων ετήσιων βραβείων Voyage Awards 2019, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πεκίνο και την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Κίνας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος κ. Χρυσόστομος Κωστής. Μια ημέρα νωρίτερα παρουσιάστηκε στο Πεκίνο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC) και την ταξιδιωτική πλατφόρμα Ctrip, η νέα έκθεση για τον εξερχόμενο τουρισμό Κίνας προς την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την έκθεση των ETC και Ctrip:

 Η κ. Ludivine Destrée, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού της Κίνας, εξέφρασε την άποψη ότι η Κίνα έχει ισχυρή ζήτηση για τον ευρωπαϊκό τουρισμό και οι προοπτικές είναι πολλά υποσχόμενες. Η Κίνα με την ανάπτυξη της οικονομίας της τα τελευταία χρόνια, έχει καταστεί η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα προέλευσης του ευρωπαϊκού τουρισμού.

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο