Ρωσικός τουρισμός: Αύξηση κρατήσεων και με 700 ξενοδοχεία στην Ελλάδα φέτος το Coral Travel

12-03-19 | ΑΓΟΡΕΣ

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι πωλήσεις του Ρώσου τουρ οπερέιτορ Coral Travel για Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία και Τυνησία στο ανοιξιάτικο και θερινό του πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ Α. Τζεγιάεφ στο ετήσιο συνέδριο, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου από την τουριστική βιομηχανία.

Όπως είπε, στο πρώτο δίμηνο του 2019, οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 57% σε σχέση με πέρυσι, όμως αυτό το υψηλό ποσοστό οφείλεται στη χαμηλή ζήτηση πέρυσι. Για την Ελλάδα η αύξηση φτάσει στο 20,9%, για την Τουρκία στο 25,8%, για την Ισπανία στο 47,8% και για την Τυνησία στο 32,1%.

Για Ελλάδα, ο τουρ οπερέιτορ έχει φέτος προγράμματα μόνο για νησιωτικούς προορισμούς - την Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Κω. Πτήσεις προς την Κρήτη θα υπάρχουν από 11 πόλεις της Ρωσίας (από 15 πέρυσι) και στη Ρόδο από 5 πόλεις (υπήρχαν 7). Οι πτήσεις προς Κω και Κέρκυρα, όπως και το παρελθόν έτος, παρέχονται μόνο από τη Μόσχα.

Φέτος, το ελληνικό χαρτοφυλάκιο του Coral Travel περιλαμβάνει πάνω από 700 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων 24 αποκλειστικών (ήταν 26 πέρυσι). Το Coral Travel θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την ελληνική πολυτελή αλυσίδα Mitsis Hotels στη Ρωσία. Όσον αφορά τα ξενοδοχεία με την οικογενειακή έννοια του Sun Family Club, ο αριθμός τους δεν έχει αλλάξει, παραμένουν 9.

** Σήμερα 12 Μαρτίου άνοιξε τις πύλες της στη Μόσχα η διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, που θα δώσει το στίγμα για τις τάσεις στα ταξίδια των Ρώσων την εφετινή σεζόν.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός