Τουρισμός: Αμηχανία στη Βρετανία για το Brexit - Πώς αντιδρούν τα τουριστικά γραφεία

01-02-19 | ΑΓΟΡΕΣ

Ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός Travelsphere θα δώσει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ακυρώνουν τα ταξίδια τους 3 μήνες πριν την ημερομηνία αναχώρησης εάν το Brexit αλλάξει τις απαιτήσεις visa ή την πολιτική μετανάστευσης.

Η εταιρία λάνσαρε σειρά «προσφορών Brexit» όπως τις ονομάζει, και σήμερα ανακοίνωσε νέα εγγύηση ακύρωσης σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τις κρατήσεις.

Αν μετά το Brexit, οι βρετανοί κάτοχοι διαβατηρίου δεν μπορέσουν να εισέλθουν σε ευρωπαϊκή χώρα μέλος της ΕΕ για τις διακοπές τους μέσω της Travelsphere,η εταιρία θα προσφέρει δωρεάν ακύρωση των διακοπών. 

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική ακυρώσεων της Travelsphere, αν ένας ταξιδιώτης επηρεαστεί από οποιαδήποτε συνέπεια του Brexit, και το διαβατήριό του πληροί τις απαιτήσεις της κυβέρνησης για ταξίδια στην Ευρώπη μετά τις 29 Μαρτίου, θα μπορεί να ακυρώσει τις διακοπές χωρίς χρέωση τουλάχιστον 91 ημέρες πριν το ταξίδι.

Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα αυτή αποκλειστικά σε κατόχους βρετανικού διαβατηρίου και στις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου για ταξίδια σε χώρα-μέλος της ΕΕ μέσω της Travelsphere και αναχώρηση πριν τις 31 Δεκεμβρίου.

Πρόσφατα, η Riviera Travel κινήθηκε αντίστοιχα, προσφέροντας στους επιβάτες ανταμοιβή πιστότητας ύψους 150 λιρών το άτομο, προκειμένου να ενθαρρύνει τους επαναλαμβανόμενους πελάτες στις κρουαζιέρες ποταμών εν μέσω αμηχανίας για το Brexit.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»