Αμερικανικός τουρισμός | Τι πείθει τους ταξιδιώτες πολυτελείας να κάνουν κράτηση

28-11-18 | ΑΓΟΡΕΣ

Επτά διαφορετικά κριτήρια που αφορούν τις υπηρεσίες, την εμπειρία, την ασφάλεια, το value, την εμπιστοσύνη, την ελευθερία, την πρόσβαση και την ευκολία κράτησης, βρίσκονται στο επίκεντρο των κορυφαίων τάσεων στις διακοπές σε πολυτελείς ενοικιάσεις βιλών το 2019.

Όπως αποκαλύπτει έρευνα της εταιρίας ενοικίασης πολυτελών διακοπών σε βίλες, Exceptional Villas, πάνω από το 90% των πελατών δήλωσαν οτι δεν επιθυμούν κράτηση στο διαδίκτυο, αλλά προτιμούν αναγνωρισένες προσωποποιημένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν όλο το φάσμα υπηρεσιών υποδοχής στο ταξίδι.

Επιθυμούν να μιλούν με ειδικό που έχει ταξιδέψει στον προορισμό και έχει μείνει σε πολλά καταλύματά του. Επιλέγουν εταιρία που μπορεί να τους γνωστοποιήσει τα υπερ και τα κατά του προορισμού και του καταλύματος. Πάνω από όλα επιθυμούν να αποκτούν γνώσεις από ειδικούς του προορισμού.

Παρότι δεν επιθυμούν διαδικτυακή κράτηση, πραγματοποιούν αναζήτηση προορισμών στο διαδίκτυο.

Το 70% είπε οτι η ευκολία πρόσβασης στον προορισμό είναι σημαντική. Οι απευθείας πτήσεις είναι απαραίτητες για το 40% και άλλο ένα 40% δήλωσε οτι είναι σημαντικό για εκείνους να μην περιλαμβάνονται πάνω από 2 πτήσεις.

Το 20% δήλωσε οτι προτιμά να ταξιδέψει επιπλέον απόσταση για να φθάσει στον προορισμό της αρεσκείας του, παρά να φθάσει συντομότερα σε προορισμό που δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το 40% εξ όσων επιθυμούν διακοπές ήλιου-θάλασσας πλέον αναζητούν προορισμούς που προσφέρουν διακοπές εμπειρίας. Κορυφαίοι προορισμοί είναι η Κόστα Ρίκα, το Μπαλί και η Χαβάη.

Όλοι οι πελάτες της Exceptional Villas δήλωσαν οτι η εμπιστοσύνη είναι εξαιρετικά σημαντική στην επιλογή προορισμού, με έμπνευση που αντλούν από πληροφορίες από στόμα σε στόμα και θετικές κριτικές.

Το 60% επιθυμεί να συμμετέχει σε δραστηριότητες που ξεφεύγουν από τον τουρισμό και θεωρούν σημαντικές τις πληροφορίες για ψαγμένες εμπειρίες και προτάσεις.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί για το 2019 είναι τα Μπαρμπέιντος, τα Turks and Caicos, το St Barts, η Ιταλία, οι Μπαχάμες, η Χαβάη και η Κόστα Ρίκα.

Για το 60% παίζει μεγάλο ρόλο στην πραγματοποίηση κράτησης η εγγύηση καλύτερης τιμής.

Επίσης, το 50% των πελατών δήλωσε οτι κάνει κράτηση τουλάχιστον 6  μήνες πριν την αναχώρηση για το ταξίδι, το 40% από 6 έως 2 μήνες και το 10% την τελευταία στιγμή.

διαβάστε ακόμα

Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα