Travelport: Περισσότερα ταξίδια φέτος από τους Αμερικανούς millennials

24-05-18 | ΑΓΟΡΕΣ

Πάνω από τους μισούς Αμερικανούς millennials σκοπεύουν τα ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, σε ποσοστό μεγαλύτερο από τις υπόλοιπες ηλικίες ταξιδιωτών.

Οι Αμερικανοί ταξιδιώτες που ανήκουν στη γενιά Gen X (35-54 χρόνων) και Baby Boomers’ (άνω των 55 ετών) θα ταξιδέψουν σε ποσοστό μόλις 48% την ίδια χρονική περίοδο.

Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της Travelport, σύμφωνα με την οποία οι Millennials είναι και οι πιο αισιόδοξοι για διακοπές, με περισσότερες πιθανότητα να ταξιδέψουν φέτος 38% περισσότεροι Αμερικανοί αυτής της ηλικιακής ομάδας σε σύγκριση με πέρυσι.

Πάνω από τους μισούς (56%) θα ταξιδέψουν περισσότερο αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με πέρυσι, έναντι ποσοστών 35% των Gen-X και 22% των Baby Boomers.

Οι Millennials προγραμματίζουν ακόμα περισσότερες διακοπές το ερχόμενο 12μηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό, με το 55% να προγραμματίζει περισσότερα ταξίδια την περίοδο αυτή.

Το 31% των Gen-X προγραμματίζει μεγαλύτερο αριθμό ταξιδίων μέσα στο 2018 και μόλις το 22% των Baby Boomers.

Όσο αυξάνονται τα ταξίδια, τόσο αυξάνονται και οι δαπάνες, με το 34% των Millennials να δαπανούν 5.000 δολάρια στις ερχόμενες διακοπές τους.

Το κλειδί στην προσφορά υπηρεσιών στους αμερικανούς ταξιδιώτες, επισημαίνει η αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια της Travelport στις ΗΠΑ, κ. Erika Moore, είναι, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό διακοπών τους, οι καλύτερες προσφορές αερομεταφορών, διαμονής και λοιπών υπηρεσιών. Αυτό, επισημαίνει, απαιτεί από τους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών να προσφέρουν προσωποποιημένες, ευέλικτες και ξεκούραστες εμπειρίες σε κάθε βήμα του ταξιδίου.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών