Διπλασιάζει το πρόγραμμα για Τουρκία η Jet2 το 2018- έκρηξη της ζήτησης φέτος

19-07-17 | ΑΓΟΡΕΣ

Σχεδόν διπλασιάζει το πρόγραμμά της στη βρετανική αγορά για την Τουρκία το 2018 η Jet2.com και η Jet2holidays, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Η αεροπορική εταιρεία και ο τουρ οπερέιτορ προσθέτουν περισσότερες από 70.000 θέσεις για το καλοκαίρι του 2018.

Η επέκταση περιλαμβάνει την έναρξη νέου δρομολογίου από Μπέρμιγχαμ προς Νταλαμάν, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μάιο του 2018. Η Jet2, επίσης, προσθέτει έξι επιπλέον εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις για Τουρκία με επέκταση της σεζόν από τα αεροδρόμια που πετάει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και Jet2holidays, Steve Heapy, δήλωσε ότι φέτος είδαν μια τεράστια ανάκαμψη στις κρατήσεις για Τουρκία, γι αυτό και αυξάνουν το τουρκικό πρόγραμμά τους το 2018, με περισσότερους προορισμούς, περισσότερες πτήσεις και μεγαλύτερο εύρος πακέτων διακοπών στην Τουρκία. Η Τουρκία, είπε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα success stories που είχε ποτέ ο όμιλος αυτό το καλοκαίρι.

Η Αττάλεια παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση, ωθώντας σε αύξηση της δυναμικότητας του προγράμματος κατά 115%. Γι αυτό το λόγο προστέθηκε τρίτη εβδομαδιαία πτήση από το αεροδρόμιο του Ληντς και μια δεύτερη εβδομαδιαία πτήση στο το Νιούκαστλ.

Από το Μάντσεστερ, η Jet2 θα προσθέσει μεγαλύτερα αεροσκάφη κατά τις ημέρες αιχμής και μια τέταρτη εβδομαδιαία πτήση κάθε Σάββατο. 

Το πρόγραμμα για το Dalaman έχει αυξηθεί κατά 56% αυτό το καλοκαίρι καθώς προστέθηκε νέο δρομολόγιο από το Birmingham και μια τρίτη εβδομαδιαία πτήση από το Ληντς.

Η Jet2 έχει προσθέσει επίσης μια τρίτη εβδομαδιαία πτήση προς Μποντρούμ από το Μάντσεστερ. Το πρόγραμμα για το Μποντρούμ έχει αυξηθεί κατά 144% αυτό το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

Πέρυσι, τρεις ειδικοί Τουρκία - Anatolian Sky, πετράδι στο στέμμα Διακοπές και Elixir Διακοπές - παύσει τις δραστηριότητές της, οι μεγάλες επιχειρήσεις οργάνωσης ταξιδιών μείωσε την ικανότητα και Mark Warner αποχωρήσει από τον προορισμό.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι