Bentour: Επιπλέον προμήθεια 10 ευρώ για κάθε κράτηση προς Τουρκία στα γερμανικά πρακτορεία

12-01-17 | ΑΓΟΡΕΣ

Ο σπεσιαλίστας για Τουρκία στη γερμανική αγορά τουρ οπερέιτορ Bentour επιδοτεί με επιπλέον 10 ευρώ ανά άτομο τις κρατήσεις για Τουρκία από τα γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία. Ουσιαστικά, προσπαθεί να ενισχύσει τη ζήτηση των Γερμανών για Τουρκία μετακινώντας στην αγορά τις κρατικές επιδοτήσεις της Τουρκίας στους τουρ οπερέιτορ.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος Deniz Ugur, το προσωπικό των ταξιδιωτικών γραφείων χρειάζεται περισσότερα κίνητρα για να προωθήσει τις κρατήσεις διακοπών στην Τουρκία, ενώ καταναλώνει και περισσότερο χρόνο για την παροχή συμβουλών στους πελάτες σχετικά με τα ταξίδια στην Τουρκία, γι αυτό και ο τουρ οπερέιτορ έχει αποφασίσει να περάσει τις κρατικές  στους ταξιδιωτικούς πράκτορες. 

Ο Öger Tours, που επίσης προωθεί τουρκικούς προορισμούς στη γερμανική αγορά, πάντως, είναι αντίθετος σε τέτοιες πολιτικές και ότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να περάσει τις επιδοτήσεις απευθείας στους πελάτες, παρέχοντας ελκυστικά πακέτα διακοπών.

"Δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη ζήτηση για την Τουρκία με πρόσθετες προμήθειες στους ταξιδιωτικές πράκτορες", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Songül Göktas-Rosati. "Όποιος ανησυχεί και προτιμά να ταξιδέψει στη Δυτική Μεσόγειο και όχι στην Τουρκία δεν θα αλλάξει τα σχέδιά του, όσο καλή επιχειρηματολογία και αν αναπτύξουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες".

 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη