Γεμάτα τα τσάρτερ από Ρωσία για Τουρκία την πρώτη εβδομάδα

15-09-16 | ΑΓΟΡΕΣ

Γεμάτα με Ρώσους είναι τα τσάρτερ που αναχώρησαν την πρώτη εβδομάδα μετά την επανέναρξη των πτήσεων για την Τουρκία, με τους ρώσους τουρ οπερέιτορ να καταγράφουν εξαιρετικά υψηλές πωλήσεις για τον προορισμό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή που σε κάποιες περιοχές κρίθηκε αναγκαίο να διευρυνθεί το πτητικό πρόγραμμα.

Οι Ρώσοι που κατευθύνονται προς Τουρκία, επιλέγουν, όπως θα ήταν αναμενόμενο, 5άστερα ξενοδοχεία και πρότυπο φιλοξενίας all inclusive.

Η πληρότητα των πτήσεων ήταν 100% για τον τουρ οπερέιτορ NTK Intourist, ο οποίος εκτελεί περισσότερες από 30 πτήσεις την εβδομάδα προς την Αττάλεια.

Η ζήτηση για Τουρκία είναι υψηλή και με βάθος πωλήσεων, σύμφωνα με τον Coral the Travel. Οι πτήσεις έχουν πληρότητα 100%, και χρειάστηκε να προστεθούν νέες πτήσεις από το Rostov-on-Don. Μέση διάρκεια διακοπών είναι οι 9-10 διανυκτερεύσεις και το μέσο κόστος ανέρχεται σε 650-700 δολάρια το άτομο. 

Η TUI Ρωσίας αναφέρει επίσης εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση για Τουρκία, με τις πρώτες ημερομηνίες να έχουν εξαντληθεί μέσα σε 2 μόλις ημέρες. Έχει ήδη διατεθεί το 20% από το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στην Τουρκία. Μέσο κόστος διακοπών είναι τα 900 ευρώ ενώ οι τιμές ξεκινούν από 660 ευρώ.

Απόλυτη πληρότητα στις πρώτες πτήσεις τσάρτερ της AZUR Air από τη Μόσχα κατέγραψε και ο τουρ οπερέιτορ ANEX Tour, που οδήγησε σε διεύρυνση του αριθμού των πτήσεων. Μέσο κόστος και διάρκεια διακοπών τα 20.000 ρούβλια το άτομο, για 7 διανυκτερεύσεις.

Στην Pegas Touristik καταγράφουν επίσης μεγάλη δραστηριότητα στις κρατήσεις για Τουρκία από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. 

διαβάστε ακόμα

ΕΟΤ: 30.000 ευρώ για την υποστήριξη εκδηλώσεων σε Αθήνα και Χανιά
To Ζαγόρι στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO - Παρών στην εκδήλωση ο κ.Μητσοτάκης
Ελληνική Εταιρία Ψηφιακής Ιατρικής | Tιμητική διάκριση στην Όλγα Κεφαλογιάννη
Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού
Προβολή της Κρήτης στην Ολλανδία | φιλοξενία δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Corendon
Domes Resorts | Ταξίδια γνωριμίας με τα ξενοδοχεία της από 260 Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες
Δήμος Θερμαϊκού: Πρόταση για 3 παραλίες στο πρόγραμμα προσβασιμότητας του υπ. Τουρισμού
Ορεινοί Αγώνες Ζυγάκτη Ποταμού Zygaktis Trail στη Δράμα
Ποιοτικός τουρισμός στην Αρκαδία - ποιο μοντέλο ταιριάζει στην περιοχή
Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά- Φεστιβάλ φιλάθλων