Fam Trip ούγγρων t.o's στο Λουτράκι

28-04-16 | ΑΓΟΡΕΣ

Oλοκληρώθηκε η διοργάνωση του Fam Trip για 12 εκπροσώπους των μεγαλύτερων Tour Operators της Ουγγαρίας από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.

Η επαφή με τους Ούγγρους Tour Operators πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ferien Messe 2016, τον περασμένο Ιανουάριο στη Βιέννη.

Το Fam Trip αποτέλεσε πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ της Αυστρίας, το οποίο συμμετείχε δια του εκπροσώπου του, κ. Ιωάνη Ραφαλιά, Διευθυντή Marketing του EOT Βιέννης, Το Fam Trip υποστήριξε και η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και ειδικά το παράρτημα της Aegean στην Ουγγαρία καθώς η Manager, κα Andrea Bouzas, παρέστη προσωπικά στο ταξίδι.

To Fam Trip διήρκησε 5 ημέρες, από 20 έως 24/04 και στη διάρκειά του οι Ούγγροι Tour Operators επισκέφθηκαν τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος του προορισμού, πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και μονάδων που μπορούν να υποστηρίξουν θεματικές μορφές τουρισμού.

Οι Ούγγροι Tour Operators εξέφρασαν την επιθυμία τους για έναρξη συνεργασίας με το Λουτράκι καθώς ο προορισμός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στα τουριστικά πακέτα τους. Να σημειώσουμε ότι το Λουτράκι είναι ο 1ος προορισμός που επισκέφθηκαν στην Πελοπόννησο και η σύνδεση της Βουδαπέστης με την Αθήνα – τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα-αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Λουτράκι!

Το Fam Trip των Ούγγρων Tour Operators υποστήριξαν ενεργά ο Δήμος Λουτρακίου, Π.-Αγ.Θ. καθώς και πληθώρα τουριστικών επιχειρήσεων, μελών του LTO.

διαβάστε ακόμα

Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές