Ρωσικός τουρισμός: Το Ισραήλ επιδοτεί τους t.o's με 45 ευρώ για κάθε Ρώσο τουρίστα

27-11-15 | ΑΓΟΡΕΣ

Στο Ισραήλ και ειδικότερα στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Είλάτ και στη Νεκρά Θάλασσα μετακινούν Ρώσοι τουρ οπερέιτορ τους τουρίστες, που θέλουν να ταξιδέψουν αυτήν την εποχή.

Ήδη ξεκίνησαν πτήσεις τσάρτερ από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και σύντομα θα προστεθούν πτήσεις και από τη Σαμάρα και την Ούφα.

Οι τουρ οπερέιτορ που ξεκίνησαν πτήσεις για το Ισραήλ (και μέχρι τις 14 Απριλίου) είναι το Anex Tour, ICS, Coral Travel, "Pegas Touristik",

Οι πτήσεις επιδοτούνται από την κυβέρνηση του Ισραήλ με 45 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο τουρίστα. Συνολικά το Ισραήλ είναι έτοιμο να δαπανήσει 2,6 εκατ. δολάρια για το πρόγραμμα στήριξης των ρωσικών πρακτορείων που οργανώνουν πτήσεις προς το Ovdu αυτή την εποχή.

Οι Ισραηλινοί θέλουν να αυξήσουν τις ροές Ρώσων τουριστών κατά 20-30% άμεσα. Οι Ρώσοι είναι η δεύτερη εθνικότητα τουριστών μετά τους Αμερικανούς για το Ισραήλ. Φέτος, στο 9μηνο οι αφίξεις Ρώσων μειώθηκαν κατά 23% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014, αλλά τώρα οι Ισραηλινές Αρχές προσδοκούν να καλύψουν τις απώλειες μέχρι το τέλος του έτους.

 

 

διαβάστε ακόμα

Ταξίδι εξοικείωσης ΕΟΤ-Δήμου Σύρου: Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων γοητεύει Τούρκους influencers
mAiGreece: Διαθέσιμος από σήμερα ο Ψηφιακός Βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης για τις διακοπές στην Ελλάδα
Πτώχευση FTI: Βέλη του Γερμανικού Ταμείου DRSF κατά ξενοδόχων που ζήτησαν χρήματα από τους ταξιδιώτες
Πάνω από 12.000 εγγραφές και 5.000 συνεντεύξεις σε τουρισμό και εστίαση μέσω του JOBmatch της ΔΥΠΑ
Αυτά είναι τα τρία κορυφαία Ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις των Γάλλων ταξιδιωτών
Νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης το Μάιο για το αεροδρόμιο Σητείας
CV Villas | Η Λευκάδα ο πιο «καυτός» προορισμός για γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη το 2024 - Άλλα 6 Ελληνικά νησιά στο Top 20
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Με δυο σπουδαίες διεθνείς παραστάσεις θεάτρου και χορού συνεχίζεται δυναμικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην Πειραιώς 260!
Conde Nast Traveller: Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στα Ελληνικά νησιά για το 2024
Πτώχευση FTI: Διαμαρτυρίες από τα Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία για τη διαχείριση – Φόβοι για διπλοκρατήσεις