Τα Ξενοδοχειακά Trends του 2022, από το 100% Hotel Show και το Tornos News

16-12-21 | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 100% Hotel Show, συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία Τουριστικά Media, το Tornos News, για τη διεξαγωγή έρευνας αναφορικά με τα Ξενοδοχειακά Trends του 2022.

Με την πανδημία να έχει αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της εξέλιξης του τουριστικού κλάδου, αφού τόσο οι ταξιδιώτες, όσο και οι επαγγελματίες προσαρμόστηκαν σε νέα δεδομένα, η ξενοδοχειακή αγορά έχει περάσει ένα από τα εντονότερα μεταβατικά στάδια, με σημαντική αλλαγή στο επιχειρηματικό της τοπίο.

Το 100% Hotel Show, σταθερό στην υπόσχεσή του να παραμένει διαρκώς επίκαιρο σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των ξενοδοχειακών τάσεων, συνεργάζεται με το Tornos News για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα νέα trends που επικρατούν στον ξενοδοχειακό κλάδο, θέλοντας να βοηθήσει, τόσο τα ξενοδοχεία, όσο και τις προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου, να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Διαμορφώνοντας ένα στοχευμένο ερωτηματολόγιο μόλις 11 ερωτήσεων, η έρευνα εστιάζει στην προσέγγιση που έχουν οι ξενοδόχοι απέναντι στην πανδημία και πώς αυτή επηρέασε τη λειτουργία των καταλυμάτων τους, στην επενδυτική διάθεση (τόσο σε επίπεδο ανακαινίσεων, όσο και ανάπτυξης νέων καταλυμάτων), αλλά και στον ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στην περαιτέρω εξέλιξή τους.

Η έρευνα θα διεξαχθεί τόσο μέσω των καναλιών του 100% Hotel Show όσο και του Tornos News, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το δημοφιλές μέσο και θα ακολουθήσει εκτενής αρθρογραφία ανάλυσής τους. 

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο