Dollar και Thrifty επεκτείνονται στην Ιταλία

22-02-15 | RENT A CAR

Τα brand ενοικίασης αυτοκινήτων Dollar και Thrifty, που ανήκουν στην The Hertz Corporation, άνοιξαν 29 υποκαταστήματα σε όλη την Ιταλία.

Τα νέα υποκαταστήματα βρίσκονται στα αεροδρόμια και τα αστικά κέντρα της Ιταλίας, και άνοιξαν στις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας όπως η Ρώμη, το Μιλάνο, η Βενετία και η Νάπολη. 

Στις πόλεις αυτές, οι πελάτες θα μπορούν να επωφελούνται από ελκυστικές προσφορές που περιλαμβάνουν υπηρεσίες μεταφοράς με καινούριο στόλο οχημάτων. 

Το λανσάρισμα των νέων υποκαταστημάτων στην Ιταλία είναι μέρος της παγκόσμιας αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας σε όλους τους βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της Dollar Thrifty International, Tom Kelley.

Όπως είπε, μέχρι στιγμής, στην Ευρώπη η εταιρία διαθέτει 420 υποκαταστήματα που λειτουργούν με το κοινό brand Dollar και Thrifty. 

H λειτουργία των νέων υποκαταστημάτων στην Ιταλία, σύμφωνα με τον γενικό μάνατζερ της Hertz Ιταλίας, Massimiliano Archiapatti, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμοστεί στην συνεχώς εξελισσόμενη αγορά ενοικίασης αυτοκινήτου. 

Η επέκταση των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013, όταν τα δύο brand ανακοίνωσαν τα εγκαίνια υποκαταστημάτων τους σε Βέλγιο, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Ισπανία και Ολλανδία.

Νωρίτερα μέσα στο έτος που διανύουμε, οι Dollar και Thrifty λάνσαραν 116 νέα υποκαταστήματα σε βασικούς γερμανικούς τουριστικούς προορισμούς. Τα brand λειτουργούν και στην Αυστρία, την Ελλάδα, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Πορτογαλία και την Ελβετία.

 

διαβάστε ακόμα

KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού
Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών
Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη
Kronion Trail race στο Λασίθι Κρήτης
Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά
Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων