Η Uber εξαπλώνεται στην Ευρώπη με νέες υπηρεσίες – Είσοδος σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδο

29-06-23 | RENT A CAR

Έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση για το λανσάρισμα της νέας της υπηρεσίας ενοικίασης ιδιωτικού σκάφους, Uber Boat, στη Μύκονο, η Uber ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες και σε άλλα Ελληνικά νησιά.

Η εταιρία πρόκειται να λανσάρει τις υπηρεσίες ταξί στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, και Uber Comfort στην Κέρκυρα, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο. Οι Uber Comfort, Reserve και Uber Van θα λανσαριστούν επίσης στη Μαγιόρκα και η Uber Black στην Τενερίφη, και η υπηρεσία ταξί θα προσφέρεται και στους 2 προορισμούς.

Υπενθυμίζεται οτι η υπηρεσία Uber Boat είναι η πιο πρόσφατη πρόταση της εταιρίας έπειτα από την έναρξη υπηρεσιών της σε τρένα, ξενοδοχεία και εμπειρίες μέσα από την εφαρμογή της για κινητά.

Τέλος, η Uber λανσάρει τις εποχιακές καλοκαιρινές pop up πόλεις στις ακτές της Γαλλίας, σε προορισμούς όπως οι Biarritz, Saint-Jean-de-Luz, La Baule και Le Touquet, ενώ το premium προϊόν Uber Berline λανσάρεται στη Μπορντώ.

διαβάστε ακόμα

Δύο προσφορές για ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών στη Θέρμη Λέσβου
Δήμος Τήλου: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Ελληνοαυστριακή συνάντηση σε λαϊκούς χορούς στην Κρήτη
Ταξίδι εξοικείωσης διαμορφωτών γνώμης από τη Ρουμανία στη Λέσβο
Τουρισμός | Οι Δήμοι του Νοτίου Αιγαίου διεκδικούν την είσπραξη του Τέλους για την κλιματική κρίση
Συνέδριο στη Ρόδο | «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»
Τουριστικοί πράκτορες από την Ολλανδία και το Βέλγιο σε ταξίδι εξοικείωσης στην Αρκαδία
Τουρισμός | Η Αθήνα στις φθηνότερες πόλεις για τα city breaks των Βρετανών - Τι δείχνει η έρευνα του Post Office Travel Money
LE MONDE diplomatique: «Η υπόθεση Μπελέρη» και η τουριστική ανάπτυξη στην αλβανική ριβιέρα
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια της έκθεσης «Pablo Picasso