Europcar: Νέα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με εξοπλισμό μεταφοράς ποδηλάτων

27-06-14 | RENT A CAR

H Europcar Australia γίνεται η πρώτη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων της χώρας που προσφέρει μια νέα κατηγορία οχημάτων εξοπλισμένων με μηχανισμό μεταφοράς ποδηλάτων, καθιστώντας τη μεταφορά τους στα ταξίδια εύκολη υπόθεση.

Η νέα κατηγορία οχημάτων, που ονομάζεται «bike-ready», αποτελείται από Mitsubishi Outlander τα οποία έχουν εξοπλιστεί με μηχανισμό μεταφοράς ποδηλάτων Thule ProRide και είναι διαθέσιμα σε πέντε αεροδρόμια της χώρας σε Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Μπρίσμπεϊν, Coolangatta και Maroochydore.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της Europcar σε Αυστραλία και Νέα  Ζηλανδία, Mike Warmington, τα νέα οχήματα απευθύνονται τόσο στους πελάτες που αναζητούν την ψυχαγωγία, όσο και στους επαγγελματίες αθλητές.

«Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε μια πιο ασφαλή και βολική λύση για τα ταξίδια με ποδήλατα. Ο εξοπλισμός για τη μεγαφορά ποδηλάτων προσφέρει περισσότερη ελευθερία και ευελιξία. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν πια ότι θα χρειαστεί να αποσυνθέσουν το ποδήλατό τους για να το μεταφέρουν με το αυτοκίνητο», είπε ο Mike Warmington.

Η Europcar αναμένεται να ξεκινήσει τη διάθεση των νέων οχημάτων στην αγορά μέσα στον Ιούνιο, φιλοδοξώντας να εξαπλώσει τη χρήση τους και σε άλλα σημαντικά κέντρα σε όλη την Αυστραλία μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός