GfK: Αξιοπιστία ζητούν από τα αυτοκίνητα Γερμανοί, Βρετανοί και Αμερικανοί

08-04-17 | RENT A CAR

Πολύ σημαντική θεωρούν την τεχνολογία στα αυτοκίνητα ένας στους 3 καταναλωτές από 17 χώρες από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με έρευνα της GfK.

Η έρευνα της GfK η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 22.000 χρηστών του διαδικτύου, έδειξε ακόμα ότι εξίσου σημαντικοί κρίνονται παράγοντες όπως η ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος (73%), η αξιοπιστία (73%), η οικονομία καυσίμου (65%) και το χαμηλό κόστος (61%).

Ωστόσο, μεγάλο ποσοστό των καταναλωτών που παρουσιάζει αυξητικές τάσεις σε αναλογία με το εισόδημα, θεωρεί πολύ σημαντικές τις τελευταίες τεχνολογίες στα αυτοκίνητα (36%) και την τεχνολογία επιβατών (28%), με αυξητικές τάσεις.

Τα στοιχεία δείχνουν οτι για τους Γερμανούς, τους Καναδούς, τους Ρώσους, τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς, σημαντικότερος παράγοντας είναι η αξιοπιστία του οχήματος, και για τους περισσότερους καταναλωτές ανεξαρτήτως εθνικότητας, η οικονομία καυσίμων έρχεται τρίτη στην αξιολόγηση του οχήματος.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι