Πρώτη προσέγγιση του Costa NeoRiviera στο Ηράκλειο – πάνω από 1.000 επιβάτες

21-11-14 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Costa NeoRiviera, με 1.085 επιβάτες και 532 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε σήμερα, για πρώτη φορά, στο λιμάνι του Ηρακλείου, προερχόμενο από το λιμάνι του Ρέτζιο της Ιταλίας ενώ επόμενος προορισμός του είναι το Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), κ. Ιωάννης Μπρας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και ο κ. Μπρας ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου κ. Andrea Bardi για σειρά έργων/παρεμβάσεων που έχει εκτελέσει ο ΟΛΗ, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων, αλλά και για τον μελλοντικό προγραμματισμό της Διοίκησης του Οργανισμού.

Οι προγραμματισμένες προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων συνεχίζονται κανονικά στο Ηράκλειο, ενώ αναμένονται 6 ακόμα πλοία μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι