Celebrity Cruises | H φιλόδοξη σεζόν κρουαζιέρας 2024/2025 με 500 δρομολόγια

14-11-22 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την πιο φιλόδοξη σαιζόν κρουαζιέρας 2024-2025, σχεδόν 500 δρομολόγια, με τα πολυτελή πλοία της εταιρείας, - μαζί και το Celebrity AscentS, το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge - να επισκέπτονται περισσότερους από 250 προορισμούς σε 70 χώρες.

Τα νέα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν νέα λιμάνια αναχώρησης για μερικά από τα πλοία της βραβευμένης κατηγορίας Edge, κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου στην Ευρώπη με νέα λιμάνια προσέγγισης και μια ή δύο διανυκτερεύσεις σε ορισμένα, και όλα αυτά καθώς οι επιβάτες θ΄απολαμβάνουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την Celebrity Cruises. 

Τα κυριότερα σημεία της σαιζόν 2024-2025 περιλαμβάνουν:

“Για τη σαιζόν 2024-2025, θέλαμε ν΄ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο- γιορτάζοντας το τέταρτο πλοίο της κατηγορίας Edge – το Celebrity Ascent, που θα εγκαινιασθεί το 2024 ” δήλωσε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και CEO της Celebrity Cruises. “Ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος τα σπουδαιότερα μέρη του κόσμου είναι να ταξιδέψει με τα καλύτερα πλοία του κόσμου, όπου ο επιβάτης θ’ απολαύσει τη διαμονή και τις παροχές ενός κρουαζιερόπλοιου της Celebrity – εκεί θα βρει ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, γεύματα επιπέδου αστεριών Michelin, και υπηρεσίες ευεξίας κορυφαίου επιπέδου.” 

Μια σαιζόν τόσο μοναδική που δεν μοιάζει με καμία

Με επτά πλοία, στα οποία περιλαμβάνονται τρία της κατηγορίας Edge - τα Celebrity Ascent, Celebrity, BeyondSM, and Celebrity Apex – η Celebrity Cruises διευρύνει τις βραβευμένες 

Ευρωπαϊκές της κρουαζιέρες με 153 διαφορετικά δρομολόγια που θα επισκέπτονται σχεδόν 100 προορισμούς. 

Για πρώτη φορά, πλοίο της κατηγορίας Edge θα χρησιμοποιεί ως λιμάνι αναχώρησης το Σάουθάμπτον, με το Celebrity Apex να επισκέπτεται τα Νορβηγικά φιόρδ ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρει 12νυχτη κρουαζιέρα στα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο.  

Το Celebrity Ascent θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του σαιζόν το 2024 με δρομολόγια που θα επισκέπτονται χώρες με σημαντικό πολιτιστικό ενδιαφέρον όπως την Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα, ενώ το Celebrity Beyond θα ξεκινήσει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών προς Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Νάπολη κ.ά προορισμούς. 

Επιπλέον, θα υπάρχουν κρουαζιέρες που θα επισκέπτονται την Σκανδιναβία και άλλες θα επισκέπτονται την Αίγυπτο και το Ισραήλ. 

Στους ρυθμούς της Καραϊβικής

Για το 2024-25, οκτώ πλοία της Celebrity, μεταξύ αυτών τρία πλοία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity Beyond και Celebrity Apex – θα προσφέρουν δρομολόγια από 3 έως 12 νύχτες ως εξής: 

Αλάσκα, το τελευταίο σύνορο

Με αναχώρηση από το Σιάτλ, το Celebrity Edge – το πρώτο πλοίο της κατηγορίας Edge που θα επισκεφθεί την Αλάσκα – θα κάνει 7νυκτα δρομολόγια στο απαράμιλλης ομορφιάς φιορδ του Έντικοτ Αρμ και στον συναρπαστικό παγετώνα Ντόουζ ενώ θα κάνει στάσεις στη Βικτώρια, Βρετανική Κολούμπια και στο Κέτσικαν. Συνολικά, μαζί με τα Celebrity Summit και Celebrity Solstice, θα προσφέρουν 57 αναχωρήσεις και ποικίλα δρομολόγια 6 έως 8 νυκτών από το Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο του 2024. 

Ανακαλύψτε την Ασία

Με λιμάνι αναχώρησης το Τόκυο (Γιοκοχάμα) από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο 2024, το πρόσφατα ανακαινισμένο Celebrity MillenniumⓇ θα κάνει 12νυκτες κρουαζιέρες, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες του να θαυμάζουν το φυσικό και πολιτισμικό κάλλος της Ιαπωνίας, από το Όρος Φούτζι έως τους γαλήνιους ναούς του Κυότο, ενώ κάθε δρομολόγιο θα περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις στην Οζάκα. Σε κάποιες από τις κρουαζιέρες οι επιβάτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα ξακουστά παραδοσιακά φεστιβάλ της χώρας, όπως το φεστιβάλ της «Χρυσής Εβδομάδας» τον Μάϊο. 

Τελειώνοντας τη σαιζόν στην Ιαπωνία, τα Celebrity Millennium και Celebrity SolsticeⓇ θα κάνουν κρουαζιέρες 11 έως 14 νυκτών στη Νοτιοανατολική Ασία και θα επισκεφθούν 32 προορισμούς στο Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία κ.ά από τον Σεπτέμβριο 2024 έως τον Απρίλιο 2025. 

Επιπλέον κρουαζιέρες:

Σχετικά με τη Celebrity Cruises 

Το εμβληματικό «X» του Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 14 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Σχετικά με το Navigator Travel & Tourist Services

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας. O Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού