Seabourn: Το Ην. Βασίλειο η αγορά με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης κρουαζιέρας το 2022

19-01-22 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

H εταιρία πολυτελούς κρουαζιέρας Seabourn, ιδιοκτησίας της Carnival Corporation, αναγνωρίζει το Ην. Βασίλειο ως την αγορά με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης για το 2022 και ευελπιστεί ότι η νέα καμπάνια της, «This is Your Moment», θα δώσει ώθηση για την εκδήλωση της αυξημένης ζήτησης για πολλούς μήνες.

Οι καμπάνιες έτειναν να εστιάζουν στο πλοίο, όμως φέτος επιχειρήθηκε μια μεγάλη αλλαγή, με τη νέα καμπάνια να αφορά τον άνθρωπο που λαμβάνει την απόφαση για διακοπές, δήλωσε ο πρόεδρος της Seabourn, Josh Leibowitz. Η καμπάνια αφορά λιγότερο το τι προσφέρουμε και περισσότερο το πώς νιώθουν οι ταξιδιώτες, πρόσθεσε.

Η αγορά του Ην. Βασιλείου είναι εξαιρετικά σημαντική για την εταιρία το 2022, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Έχουμε μεγάλες χωρητικότητες για τη Μεσόγειο και λανσάρουμε το νεότερό μας πλοίο, Seabourn Venture, από το Γκρίνουιτς τον Απρίλιο, υπογράμμισε ο κ. Leibowitz. Οι ενδιαφερόμενοι από το Ην. Βασίλειο μπορούν να κάνουν κρουαζιέρες με τη Seabourn για περίοδο οκτώ μηνών ετησίως, με οδήγηση ή πτήση διάρκειας λιγότερων από τριών ωρών.

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και ζήτησης, Karen Thomas, επισημαίνει ότι το Ην. Βασίλειο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της εταιρίας.

Η νέα καμπάνια της Seabourn θα στοχεύει ιδιαίτερα σε πλούσιες γυναίκες οι οποίες λαμβάνουν περί το 87% των ταξιδιωτικών αποφάσεων. Γυναίκες είναι επίσης το 80% των ταξιδιωτικών πρακτόρων και συμβούλων.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο