Στον Πειραιά «βαπτίστηκε» το νέο πλοίο της Silversea Cruises

03-08-21 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

H Silversea Cruises βάφτισε επισήμως το νεότερο πλοίο της, Silver Moon, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της μητρικής της Silversea Cruises, Royal Caribbean Group, Richard Fain, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Silversea Cruises, Roberto Martinolu, ο γενικός διευθυντής του τμήματος εμπορίου πλοίων της Fincantieri, Luigi Matarazzo και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο αιδεσιμότατος π. Ιωάννης Πάτσης, αντιπρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas Hellas, πραγματοποίησε τη παραδοσιακή τελετή για το πλοίο και η νονά του πλοίου, οινοποιός Gaia Gaja, έσπασε το παραδοσιακό μπουκάλι σαμπάνιας. Οι επισκέπτες παρακολούθησαν την τελετή σε οθόνες μέσα στο πλοίο, και η τελετή μεταδόθηκε και μέσω του διαδικτύου.

Το Silver Moon είναι το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο της σειράς Muse, με χωρητικότητα 596 επιβατών. Το πλοίο περιλαμβάνει ανακαινισμένους δημόσιους χώρους και προσφέρει υπηρεσία μπάτλερ σε όλες τις κατηγορίες σουίτας.

Το πλοίο είναι επίσης ένα από τα έξι της Silversea, μαζί με τα Silver Muse, Silver Origin, Silver Shadow, Silver Whisper και Silver Explorer, που λαμβάνουν Πιστοποίηση Πρόληψης Λοιμώξεων στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία από την DNV. Το πιστοποιητικό είναι ένδειξη ότι μια εταιρία εφαρμόζει λεπτομερές σχέδιο λειτουργίας για την πρόληψη, τον έλεγχο και την καταστολή των λοιμώξεων.

Το πλοίο θα εκτελεί κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά και στις 23 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσει για επταήμερη κρουαζιέρα στη Βενετία.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο