Plantours: Επιστροφή για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο τον Αύγουστο - 13 ελληνικά νησιά σε 11 ημέρες

01-07-21 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

H εταιρία κρουαζιέρας Plantours & Partner με έδρα στη Βρέμη, πρόκειται να επαναφέρει σε λειτουργία το πλοίο της Hamburg για κρουαζιέρες μέσα τον Αύγουστο, έπειτα από πάνω από ένα χρόνο απουσίας.

Το κρουαζιερόπλοιο χωρητικότητας 400 επιβατών, στις 10-21 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο από τη Σεβίλη με προορισμό τον Πειραιά και προσεγγίσεις στη Μαρβέγια, στην Αλμερία, στη Φορμεντέρα και τη Μάλτα. Θα ακολουθήσουν προσεγγίσεις στον Αιγαίο, και στις 27 Σεπτεμβρίου το Hamburg θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το Κίελο.

Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί κρουαζιέρα από το Κίελο με προσεγγίσεις στη Δανία, το Στράλσουντ, το Travemünde και τα νησιά Χέλγκολαντ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Plantours, Oliver Steuber, οι πωλήσεις είναι σε πολύ θετικό έδαφος ειδικά για το μικρότερο κρουαζιερόπλοιο θαλάσσης της Γερμανίας, ενώ η εταιρία θα συνεχίσει να προσφέρει δρομολόγια σε ασυνήθιστους προορισμούς και δεν θα πραγματοποιεί «μπλε κρουαζιέρες» οι οποίες στερούνται προσεγγίσεων σε λιμάνια.

Αρχικά, το πλοίο Hamburg είχε προγραμματιστεί να προσφέρει αυτό το καλοκαίρι δρομολόγια γύρω από τη Βρετανία, στην Ισλανδία και τη Γροιλανδία καθώς και τις Μεγάλες Λίμνες, όμως οι προορισμοί αυτοί αντικαταστάθηκαν από το Αιγαίο, τη δυτική και τη βόρεια Ευρώπη.

Η Plantours τα τελευταία χρόνια δεν είχε παρουσία στις κρουαζιέρες της Μεσογείου, όμως σκοπεύει να προσφέρει προσεγγίσεις σε 13 ελληνικά νησιά σε μόλις 11 ημέρες, καθώς επέλεξε τη νότια Ευρώπη για να λανσάρει εκ νέου τις δραστηριότητές της.

διαβάστε ακόμα

Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία