Azamara: Κρουαζιέρες από τις 9 Μαΐου 2021 στην Ελλάδα

07-10-20 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αναστέλλονται όλες οι κρουαζιέρες της Azamara μέχρι την έναρξη της ευρωπαϊκής σεζόν του 2021, λόγω μεμονωμένων ταξιδιωτικών περιορισμών στις ευρωπαϊκές χώρες και εξαιτίας του αποτελέσματος έρευνας που έδειξε ότι οι ταξιδιώτες της εταιρίας θα νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια εάν περιμένουν μέχρι το 2021 για να ξεκινήσουν τα ταξίδια κρουαζιέρας.

Η εταιρία σχεδιάζει να επιστρέψει στα προγράμματα κρουαζιέρας στις 20 Μαρτίου του 2021, με προγράμματα ανάμεσα στα οποία θα είναι και μια νέα σειρά ταξιδίων με επίκεντρο την Ελλάδα, με το Azamara Pursuit, και έναρξη στις 9 Μαϊου του 2021.

Τα δρομολόγια έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη εξερεύνηση και να συνδέσουν τους ταξιδιώτες με την αυθεντική καρδιά της ζωής των ντόπιων και της κουλτούρας τους.

Όπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Azamara, Carol Cabezas, στοχεύουμε να επιστρέψουμε πιο ισχυροί από ποτέ την ερχόμενη σεζόν, με ανανεωμένες εμπειρίες επιβατών που θα προστατεύουν την ευεξία τους και του πληρώματος, αλλά και θα συνάδουν με το πνεύμα της Azamara περί σύνδεσης των ανθρώπων και των πολιτισμών. 

Η κ. Cabezas δήλωσε ακόμη ότι η ζήτηση για το πρόγραμμα κρουαζιέρας για το 2022 και 2023, που ανακοινώθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου, είναι ισχυρή. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα που άνοιξαν οι κρατήσεις, είπε, καταγράφηκαν τριπλάσιες κρατήσεις για νέα ταξίδια έναντι της περυσινής χρονιάς για το 2021 και 2022.

Η νέα σειρά κρουαζιέρων με επίκεντρο την Ελλάδα που ξεκινούν στις 9 Μαΐου του 2021 με το Azamara Pursuit θα έχουν ως σημείο επιβίβασης την Αθήνα και θα περιλαμβάνουν προσεγγίσεις στη Μύκονο, όπου οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής Ελληνικής κουζίνας, εργαστήρια μωσαϊκών και θαλάσσιες περιηγήσεις στις ακτές.

Περιλαμβάνεται επίσης διαμονή στη Σαντορίνη, στη Ρόδο, στην Πάτμο και στο Ηράκλειο. 

Το κυκλικό ταξίδι θα επιστρέφει στην Αθήνα όπου οι επιβάτες θα μπορούν να περιηγηθούν σε εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως η Ακρόπολη.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός