Ξεκινούν τον Ιούλιο, με σύντομα ταξίδια, κρουαζιέρες των Aida, TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises

09-07-20 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Οι εταιρίες κρουαζιέρας Aida, TUI Cruises και Hapag-Lloyd Cruises είναι οι πρώτες που ξεκινούν σύντομα ταξίδια τον Ιούλιο, με την ιδιαιτερότητα οτι τα πρώτα ταξίδια θα πραγματοποιούνται χωρίς στάσεις μεταξύ των λιμανιών έναρξη και προορισμού και με προσαρμοσμένη χωρητικότητα επιβατών. 

Η TUI Cruises θα ξεκινήσει με τις αποκαλούμενες ως "Blue Cruises" με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 2. Τα ταξίδια θα έχουν διάρκεια από 3 έως 4 ημέρες με εκκίνηση και τερματισμό στο Αμούργο και με έναρξη στις 24 Ιουλίου. Σύμφωνα με την εταιρία, μόνο οι καμπίνες με μπαλκόνι και οι σουίτες θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση καθώς το πλοίο θα αναχωρήσει με πληρότητα 60%.

Η Hapag-Lloyd Cruises θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες με το πολυτελές Europa 2 και το Hanseatic Inspiration με χωρητικότητα 60%. Τα ταξίδια 5 ημερών με το δεύτερο ξεκινούν από το Αμβούργο στις 31 Ιουλίου και περνούν από το Κανάλι του Κιέλου μέχρι τον Νότιο Ειρηνικό κοντά στη Δανία. Το Europa 2 ξεκινά τα ταξίδια στις 2 Αυγούστου από το Αμβούργο και κατά μήκος των ακτών της Νορβηγίας. Και τα δύο πλοία παραμένουν άδεια για μία ημέρα μεταξύ των ταξιδίων για γενικό καθαρισμό. 

Τον Αύγουστο η Aida, με το Aida Perla, ξεκινά (5 Αυγούστου) από το Αμβούργο, στις 12 Αυγούστου με το Aida Mar από το Warnemünde και στις 16 Αυγούστου με το Aida Blu από το Κίελο.

Σε όλες αυτές τις εταιρίες, οι επισκέπτες θα συμπληρώνουν ένα ψηφιακό ερωτηματολόγιο υγείας. Επιπλέον θα μετριέται η θερμοκρασία σώματοςτόσο των επισκεπτών όσο και του πληρώματος επάνω στο πλοίο πριν το τσεκ ιν. Επιπλέον, έχουν γίνει προσαρμογές στα εστιατόρια, στα μπαρ, στα θέατρα και στις εγκαταστάσεις ευεξίας και σπορ ενώ εφαρμόζονται και κανονισμοί κοινωνικής αποστασιοποίησης.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο