MSC Cruises: Δύο νέες κρουαζιέρες το 2021 με πρωταγωνιστή την Ελλάδα

23-12-19 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Δύο νέα δρομολόγια στη Μεσόγειο, τα οποία περιλαμβάνουν στάσεις αλλά και εκκίνηση από ελληνικά λιμάνια, ανακοίνωσε η εταιρία κρουαζιέρας MSC Cruises για το 2021.

Ειδικότερα, το MSC Lirica θα έχει έδρα του στον Πειραιά καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021 από όπου θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες συνολικής διάρκειας 23 διανυκτερεύσεων από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο. Η κρουαζιέρας περιλαμβάνει τη Μύκονο, τη Χάιφα, την Κύπρο, τη Ρόδο και το Κουσάντασι.

Το πλοίο MSC Fantasia με το κόνσεπτ «ship-in-ship», θα πραγματοποιήσει 25 αναχωρήσεις από το Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο του 2021. Προτιμώμενο λιμάνι επιβίβασης είναι το Trieste για τους Γερμανούς επισκέπτες όμως θα είναι δυνατή η επιβίβαση και αποβίβαση στα λιμάνια του προγράμματος, στα οποία περιλαμβάνονται το Κατάκολο και η Κέρκυρα.

Το MSC Fantasia θα περιηγείται από την Trieste μέχρι το Κατάκολο και από το Κουσάντασι μέχρι την Κωνσταντινούπολη, όπου το πλοίο θα σταθεμεύσει για 12 ώρες. Από εκεί συνεχίζει, για πρώτη φορά, στον Πειραιά, ενώ ακολουθούν και στάσεις στην Κέρκυρα και στο Μπάρι πριν την επιστροφή στο Trieste.

Το MSC Lirica έχει 992 καμπίνες και εστιάζει στην κομψότητα και την άνεση, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, ενώ το MSC Fantasia προσφέρει εγκαταστάσεις για διασκέδαση και σπορ που απευθύνονται σε οικογένειες.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»