Κρουαζιέρα: Οι επιβάτες αναζητούν υπηρεσίες πολυτελείας

17-10-18 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Έκρηξη στις κρατήσεις πολυτελούς κρουαζιέρας σε μικρές εταιρίες και άνοδο της παραδοσιακής κρουαζιέρας, καταγράφει το τελευταίο 12μηνο η AAA Travel σε έρευνα που πραγματοποίησε ανάμεσα σε 5.000 επιβάτες κρουαζιέρας.

Πολλά από τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια δίνουν την αίσθηση του resort, με χιλιάδες επιβάτες και αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης και εστίασης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της AAA Travel, Bill Sutherland.

Αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών αναζητά, επιπλέον, προσωπικές εμπειρίες, και γι’ αυτό επιλέγει μικρότερες και πολυτελείς κρουαζιέρες, με ιδιαίτερη προτίμηση σε εταιρίες όπως οι AmaWaterways, Seabourn, Azamara Club Cruises, Viking River Cruises, Uniworld Boutique River Cruises, τόνισε.

Για να ανταποκριθούν στην τάση αυτή, οι μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας, όπως οι Carnival Cruise Line και Royal Caribbean, εισήγαγαν μεγαλύτερες σουίτες στα νέα πλοία τους. Οι επιβάτες με σουίτα πλέον έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε επιλεγμένα εστιατόρια, ιδιωτικές πισίνες και ξαπλώστρες, υπηρεσίες μπάτλερ και υποδοχής στο πλοίο.

Η AAA Travel εντόπισε επίσης σημαντικά μεγαλύτερη αύξηση στις για κρατήσεις κρουαζιέρας σε Ευρώπη και Χαβάη σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός