Νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο για την Azamara Club Cruises

28-09-17 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η Azamara Club Cruises, θυγατρική εταιρία της Royal Caribbean Cruises Ltd., ανακοίνωσε τη συμφωνία για την αγορά ενός καινούριου κρουαζιεροπλοίου, αδελφό πλοίο των Azamara Journey και Αzamara Quest, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018.  

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας κατα 50%, κάτι που μας επιτρέπει να επισκεφθούμε ακόμα περισσότερες γωνιές του πλανήτη με την απόκτηση αυτού του καινούριου πλοίου" δήλωσε ο  Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises. "Οι πιστοί μας επιβάτες και συνεργάτες έχουν ζητήσει από καιρό αυτή την επέκταση και είμαστε ευτυχείς που τα καταφέραμε". 

Η νέα προσθήκη, το Azamara Pursuit, είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest. Επιτρέπει έτσι την πρόσβαση σε μικρά, ιδιαίτερα λιμάνια που δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Αυτά τα τρία πλοία θα ενισχύσουν τη δέσμευση της εταιρίας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο, με το να μένουν περισσότερο σε κάθε λιμάνι επιτρέποντας στους επιβάτες να βιώσουν περισσότερες εμπειρίες. 

Η διακόσμηση του πλοίου θα αναβαθμιστεί για να ταιριάζει στην πολυτέλεια και την καλαισθησία της εταιρίας. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι εφάμιλλη με τις πρόσφατες ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Azamara Journey και Azamara Quest, προσφέροντας στους επιβάτες την αίσθηση ενός πολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ