Cruise.co.uk: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κρουαζιέρας στην Ευρώπη μετά από εξαγορά

01-08-17 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Στην εξαγορά του γερμανικού online τουριστικού γραφείου στην κρουαζιέρα, Kreuzfahrtberater.de, προχωρά η Cruise.co.uk (Cruise.co) έναντι 25 εκατ. ευρώ, μετά την οποία, σύμφωνα με την ίδια, θα γίνει το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο κρουαζιέρας στην Ευρώπη με πωλήσεις ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την Cruise.co.uk, η εξαγορά θα δημιουργήσει έναν διαφοροποιημένο ευρωπαϊκό ηγέτη σε μία μεγάλη, αναπτυσσόμενη και κατακερματισμένη αγορά.

Οι ιστοσελίδες της εταιρίας, Cruise.co.uk, Cruises.uk, Kreuzfahrtberater.de και Seascanner.com θα έχουν συνδυαστικά 37,5 εκατ. επισκέψεις στο διαδίκτυο ετησίως.

Η πλατφόρμα Kreuzfahrtberater.de με βάση στο Ahrensburg, ιδρύθηκε προ 12ετίας από τους Friedrich Koester, Malte Koester και Andreas Koester-Clobes και απασχολεί 60 περίπου αλλήλους.

Οι ιδρυτές θα επενδύσου εκ νέου σημαντικά στις συνδυαζόμενες επιχειρήσεις και θα παραμείνουν βασικό τμήμα της ομάδας διαχείρισης.

διαβάστε ακόμα

Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ