Celestyal: Θεματική κρουαζιέρα "Ειδυλλιακό Αιγαίο"

25-07-17 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Στην τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», με στάσεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη Μήλο, η Celestyal Cruises θα φιλοξενήσει τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες

Η Celestyal Cruises, συνεχίζει να προσφέρει στους επιβάτες μουσικές θεματικές βραδιές, με τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ». Στις 28 Ιουλίου, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli θα φιλοξενήσει, τον δημοφιλή ράπερ Βο και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου για μία ξεχωριστή συναυλία εν πλω, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 .

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φετινό τηλεοπτικό Survivor, θα επιβιβαστούν στο Celestyal Nefeli, στην τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και θα ταξιδέψουν στους πανέμορφους προορισμούς του Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και να τους απολαύσουν σε μια ξεχωριστή συναυλία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» της Celestyal Cruises, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι επιβάτες της κρουαζιέρας έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την αυθεντική ελληνική μουσική εμπειρία μαζί με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να απολαύσουν τις μουσικές του διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και να γευτούν cocktails κάτω από το φως της πανσελήνου σε full-moon parties.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»