Η Norwegian Cruise Line φέρνει στην Ελλάδα το Premium All Inclusive

31-03-17 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Η Norwegian Cruise Line παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την τελευταία καινοτομία της για κρουαζιέρες και αλλάζει ριζικά τις διακοπές στη θάλασσα, φέρνοντας το all inclusive στις κρουαζιέρες πολυτελείας.

Από τις 3 Απριλίου 2017, η Norwegian Cruise Line θα λανσάρει το Premium All Inclusive στην Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες απαράμιλλη ευελιξία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και εδραιώνοντας μια νέα τάση στις σύγχρονες κρουαζιέρες. Καθώς η αρχική τιμή περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες παροχές, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμη πιο ήσυχοι την κρουαζιέρα τους με τη Norwegian.

Το πρόγραμμα Premium All Inclusive περιλαμβάνει:

Ο Christian Boell, διευθύνων σύμβουλος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, σχολίασε σχετικά με την παρουσίαση του Premium All Inclusive στην Ελλάδα: «Η Norwegian πρωτοπορεί εδώ και καιρό στις κρουαζιέρες και το πρόγραμμα Premium All Inclusive ανεβάζει το ανέμελο, χαλαρό στιλ των κρουαζιέρων μας σε ένα τελείως άλλο επίπεδο. Πολλές παροχές που κάποτε θεωρούνταν «πρόσθετες», όπως πολλά ποτά πολυτελείας, αλλά και χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα, πλέον περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Αυτές οι πρόσθετες παροχές που συμπεριλήφθηκαν πρόσφατα έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες οι οποίες έκαναν ανέκαθεν τις κρουαζιέρες της Norwegian ξεχωριστές και περιλαμβάνουν εξαιρετικό φαγητό και συναρπαστική ψυχαγωγία κατά το ταξίδι. Καθώς έχουμε λανσάρει ήδη με επιτυχία το Premium All Inclusive σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, είμαι πεπεισμένος ότι θα το αγαπήσουν και οι Έλληνες επιβάτες μας».

Ο Jürgen Stille, γενικός διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Norwegian Cruise Line για την ηπειρωτική Ευρώπη, πρόσθεσε: «Η παρουσίαση του προϊόντος Premium All Inclusive αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στην αγορά των κρουαζιέρων και προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών στους πολύτιμους συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών. Τους εφοδιάσαμε με ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων, που τους βοηθά να προσελκύουν πελάτες οι οποίοι ίσως δεν είχαν σκεφτεί την κρουαζιέρα ως επιλογή διακοπών μέχρι τώρα και να παρουσιάζουν σε καινούργιους πελάτες τις υπηρεσίες της Norwegian. Γνωρίζουμε ότι οι συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών παρατήρησαν μια αύξηση στο ενδιαφέρον των πελατών για τις διακοπές all inclusive, ενώ χάρη στις νέες μας τιμές οι κρουαζιέρες της Norwegian θα συνεχίσουν να αποτελούν σταθερή επιλογή διακοπών.

Για όλες τις κρατήσεις που θα γίνουν μεταξύ 3 έως και 30  Απρίλιου οι επιβάτες θα μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 200 ευρώ ανά καμπίνα. Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να μείνουν σε στούντιο εξοικονομούν 50 ευρώ, σε εξωτερικές καμπίνες μέχρι 100 ευρώ και οι επισκέπτες σε καμπίνες με μπαλκόνι, mini-suites, Σουίτες και στο The Haven εξοικονομούν  200 ευρώ ανά καμπίνα

Το Premium All Inclusive διατίθεται και στα 14 πλοία της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις κρουαζιέρας Premium All Inclusive της Norwegian Cruise Line, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ncl.eu ή επικοινωνήστε με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο.

Σχετικά με τη Norwegian Cruise Line

Η Norwegian Cruise Line αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον κλάδο των κρουαζιέρων, καθώς εδώ και 50 χρόνια ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης κρουαζιέρας. Πιο συγκεκριμένα, η Norwegian έφερε επανάσταση στον τομέα των κρουαζιέρων προσφέροντας στους επιβάτες την ελευθερία και την ευελιξία να σχεδιάζουν τις ιδανικές διακοπές σε κρουαζιερόπλοιο με βάση το δικό τους πρόγραμμα. Σήμερα, η Norwegian καλεί τους επιβάτες να «νιώσουν ελεύθεροι» και να εξερευνήσουν τον κόσμο με ένα από τα 14 πλοία που φτιάχτηκαν για αυτόν τον σκοπό και τους προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν χαλαρές διακοπές σε στιλ θέρετρου σε μερικά από τα πιο καινούργια και σύγχρονα πλοία.

Πρόσφατα, η εταιρεία κατέκτησε τον τίτλο «Europe’s Leading Cruise Line» για ένατη συνεχή χρονιά, τους τίτλους «Caribbean’s Leading Cruise Line» και «World’s Leading Large Ship Cruise Line» στα World Travel Awards για τρίτη φορά και για τέταρτη συνεχή χρονιά αντίστοιχα, ενώ έλαβε για πρώτη φορά και τη διάκριση «World’s Leading Cruise Line».

Τον Οκτώβριο του 2015, η εταιρεία παρέλαβε το πιο καινοτόμο πλοίο της, το Norwegian Escape, χωρητικότητας 4.200 επιβατών, ενώ έχει παραγγείλει στη Meyer Werft τρία ακόμη πλοία ίδιας χωρητικότητας με παράδοση την άνοιξη του 2017, την άνοιξη του 2018 και το φθινόπωρο του 2019. Επιπλέον, η εταιρεία σύναψε συμφωνία με τη Fincantieri S.p.A. για παράδοση τεσσάρων πλοίων νέας γενιάς το 2022, το 2023, το 2024 και το 2025 και δυνατότητα για δύο ακόμη πλοία.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ