"Μυστικές" αποστολές στην πολυτέλεια με κρουαζιερόπλοια

30-03-17 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Το πολυτελές ντεμπούτο της πραγματοποιεί αυτό το μήνα η κρουαζιέρα “Secret Sailaways” της βρετανικής εταιρείας Bolsover Cruise Club. Έξι λαμπεροί, μυστικοί  προορισμοί σε δεκαέξι μέρες πεντάστερης περιπέτειας, πέντε ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου και πλεύση προς το …άγνωστο  της αίγλης, υπόσχονται να αποκλείσουν το σύνηθες από τη ρουτίνα του ανήσυχου ταξιδιώτη που προτίθεται να διαθέσει 13.000 ευρώ.

Η κρουαζιέρα που προετοιμάστηκε το τελευταίο εξάμηνο και αυτή τη στιγμή πλέει σε μυστικές θάλασσες, δίνει στους επιβάτες τις εξής επιλογές: είτε να αφεθούν στη μαγεία του άγνωστου, μη γνωρίζοντας ουσιαστικά τους προορισμούς τους, είτε να προσπαθήσουν να λύσουν τους δέκα γρίφους που δημιούργησε η εταιρεία με σκοπό να προσδώσει μία επιπλέον νότα  μυστηρίου στην πρωτοεμφανιζόμενη κρουαζιέρα. Ωστόσο, προσφέρεται και μία τρίτη επιλογή, η προσωπική αποκάλυψη των προορισμών στους  επιβάτες που δεν αρέσκονται στις εκπλήξεις, η οποία όμως έχει ως προϋπόθεση την προηγούμενη κράτηση του ταξιδιού.

‘Όντας ήδη σε πλεύση, αποκαλύπτεται χωρίς τον κίνδυνο «προδοσίας», ότι ένας από τους προορισμούς είναι πιθανότατα το Μπαλί. 

Με την πάροδο του χρόνου, παρατηρείται ότι  όλο και περισσότερες εταιρείες γίνονται ευρηματικές στα πακέτα τους, στοχεύοντας στους ταξιδιώτες  που αποζητούν τη σιγουριά της πολυτέλειας αλλά και το στοιχείο της έκπληξης.

Να σημειωθεί ότι και αεροπορικές εταιρείες όπως για παράδειγμα η Lufthansa , προσανατολίζονται επίσης σε ταξίδια μυστηρίου στην Ευρώπη, παροτρύνοντας τους επιβάτες  να εκφράσουν τις επιθυμίες τους μέσω εννέα ειδικών ερωτηματολογίων, αφήνοντας την απόφαση του τελικού προορισμού στην εταιρεία.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή