5στερο το Subaru Levorg

27-09-16 | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

To Subaru Levorg απέσπασε την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία 5 αστεριών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Επιδόσεων Ασφάλειας Νέων Μοντέλων 2016 (Euro NCAP). Tο Euro NCAP αξιολογεί την “Προστασία ενήλικων επιβατών”, την “Προστασία επιβαινόντων παιδιών”, την “Προστασία πεζών” και την “Υποβοήθηση συστημάτων ασφάλειας”. 

Στην αξιολόγηση των επιδόσεων ασφάλειας του 2016, έχει εισαχθεί ένα νέο τεστ που ελέγχει πόσο καλά τα οχήματα εντοπίζουν αυτόνομα και αποτρέπουν συγκρούσεις με πεζούς. Το εξοπλισμένο με EyeSight Levorg ήταν ικανό να εντοπίζει τους πεζούς και έδειξε καλές επιδόσεις στο νέο τεστ. Αυτή είναι η 5η φορά που η Subaru τιμάται με την αξιολόγηση των 5 αστεριών από το Euro NCAP μετά από εκείνες του 2009 για το Legacy, του 2011 για το Subaru XV, του 2012 για το Forester και του 2014 για το Outback. 

Το EyeSight έχει κερδίσει εξαιρετικές βαθμολογίες από τρίτους οργανισμούς για τις επιδόσεις του στην προληπτική ασφάλεια. Τα μοντέλα Subaru με EyeSight έχουν κερδίσει την υψηλότερη δυνατή "Ανώτερη" βαθμολογία στα τεστ αξιολόγησης της απόδοσης των συστημάτων πρόληψης μετωπικής σύγκρουσης, ως μέρος της αξιολόγησης ασφάλειας του 2016 που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Εταιρειών για την Ασφάλεια των Αυτοκινητόδρομων (IIHS, μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζεται από ασφαλιστικές εταιρείες και οργανώσεις για τα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ).

Στην Ιαπωνία, έχει απονεμηθεί στα μοντέλα με EyeSight η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία JNCAP*3 ASV+ *4 στην αξιολόγηση επιδόσεων προληπτικής ασφάλειας που διεξήχθη από το Υπουργείο Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού, και τον Εθνικό Οργανισμό για την Ασφάλεια του Αυτοκινήτου & την Βοήθεια των Θυμάτων (NASVA). Το EyeSight είναι το πρώτο σύστημα υποβοήθησης του οδηγού που χρησιμοποιεί μόνο στερεοσκοπικές κάμερες για την ανίχνευση οχημάτων, πεζών, ποδηλατών και μοτοσικλετιστών. 

 

διαβάστε ακόμα

Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά
Oceania Cruises: Πολυάριθμα νέα δρομολόγια κρουαζιέρας σε Αθήνα και Ελληνικά νησιά το 2025
Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»
Τουρισμός | Η Ελλάδα στο top 10 των ευρωπαϊκών προορισμών, που θα επισκεφτούν φέτος οι Αυστραλοί
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας | Τουριστική Προβολή στη Βαρσοβία και το Βελιγράδι
Όμιλος Jet2.com και Jet2holidays | Έκρηξη κρατήσεων για το 2025 από το αεροδρόμιο του Μπόρνμουθ - Η Ρόδος στο top5