Νέο πλοίο στο στόλο της Hellenic Seaways

03-12-15 | ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ

Η Hellenic Seaways απέκτησε ένα νέο πλοίο, το ΕΓ/ΟΓ Ionian Queen, εμπλουτίζοντας το στόλο της και στόχο την ενδυνάμωσή της στην ακτοπλοϊκή αγορά και την ενίσχυση της κερδοφορίας της.

Το ΕΓ/ΟΓ Ionian Queen, διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στον ταξιδιώτη. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 22 μιλίων, έχει συνολικό μήκος 192 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα. 

Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητα του Ε/Γ Ο/Γ Ionian Queen που αποτυπώνεται στην ευχέρεια μεταφοράς 2.000 επιβατών, 700 ΙΧ ή 125 φορτηγών έως και 16 μέτρων και 60 ΙΧ, καθιστά το πλοίο ιδανικό για δρομολόγηση σε μακρινές διαδρομές όπως στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη αλλά και στην Ιταλία.

Με την απόκτηση του συγκεκριμένου πλοίου η Hellenic Seaways  ενδυναμώνει τα δρομολόγια της, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες και ταυτόχρονα ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες των νησιών που εξυπηρετεί.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Αγαπητός, δήλωσε σχετικά: "Η Hellenic Seaways, έχοντας εισέλθει πλέον σε φάση κερδοφορίας και ανάπτυξης, επενδύει ουσιαστικά, ενισχύει το στόλο της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των επιβατών με τη δρομολόγηση νέων πλοίων σε νέους προορισμούς".

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι