H Turkish Airlines προβάλει την Κωνσταντινούπολη με τους θρύλους του ποδοσφαίρου Steven Gerard και Cafu

02-05-23 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μια καλή αφορμή για την τουριστική προβολή της Κωνσταντινούπολης βρήκε η Turkish Airlines. Η αφορμή είναι ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου για το UEFA Champions League, που θα πραγματοποιηθεί στην Πόλη στις 10 Ιουνίου.

Η Turkish Airlines γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία που αναλαμβάνει επίσημος χορηγός του UEFA Champions League και ενόψει του τελικού κυκλοφόρησε διαφημιστικό video 71 δευτερολέπτων, με τίτλο «Road to Istanbul», που προβάλει τις τουριστικές αρετές της Κωνσταντινούπολης σε όλο τον κόσμο. 

Στο video, που σκηνοθετήθηκε από τον Sharif Abdel Mawla, εμφανίζονται οι εμβληματικοί θρύλοι του ποδοσφαίρου Steven Gerard και Cafu. Το αφήγημα αναδεικνύει την ενωτική δύναμη και ενέργεια του ποδοσφαίρου και, βέβαια, αποτυπώνει τη ζωντανή και δυναμική ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης, η οποία λειτουργεί ως σημείο συνάντησης για τις ηπείρους.

Μέσα από τον φακό του ποδοσφαίρου, η διαφήμιση προβάλλει τη ζωντανή ενέργεια της πόλης και τον ενθουσιασμό για τον επερχόμενο τελικό, ενώ υπογραμμίζει ότι οι επισκέπτες θα βρουν πολλά περισσότερα από έναν τελικό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο τελικός του Champions League του 2023 είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, το οποίο φιλοξένησε τον τελικό και του 2005 όταν η αγγλική Λίβερπουλ κέρδισε την ιταλική Μίλαν και μαζί τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εκείνη τη χρονιά. Γι αυτό και επέλεξε τους Gerard και Cafu, που ήταν οι κορυφαίοι εκείνων των ομάδων.

διαβάστε ακόμα

Δήμος Σίφνου: Ποιες παραλίες προτείνονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας
Δύο ενδιαφέρουσες εκθέσεις στο Μουσείο Πόλης του Βόλου
Βρετανικός τουρισμός 2024 | Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός στον κόσμο με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής
Ένωση Ξενοδόχων | Τοπική συνάντηση των ξενοδοχείων πόλεως Ρόδου
Η Τουρκία περιμένει 7 εκ. γερμανούς τουρίστες
Τουρισμός | Η FTI ακυρώνει όλα τα ταξίδια έως και τις 5 Ιουλίου | Αίτηση πτώχευσης και από την BigXtra Touristik
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | MAZOHA | PLAYGROUND 260 - 11 Ιουνίου 2024
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο στόχαστρο του κυβερνοεγκλήματος
ΜΑΙΧ | Πρόγραμμα κινητικότητας σπουδαστών ERASMUS+
«Thessaly Evros Pass»: Πρόγραμμα 4,45 εκατ. ευρώ για τις περιοχές Θεσσαλίας και Έβρου που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές