Jet2: Αυτός είναι ο νέος Ελληνικός προορισμός που προστέθηκε στις πτήσεις από το Μπρίστολ

04-03-23 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Έναν νέο Ελληνικό προορισμό θα προσφέρει το καλοκαίρι του 2023 από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ η Jet2, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές των ταξιδιωτών και προβλέποντας εκτόξευση της ζήτησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εταιρία πρόσθεσε τα Χανιά στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2023, ενώ νέος προορισμός από το ίδιο αεροδρόμιο θα είναι και η Μάλαγα της Ισπανίας.

Η Jet2 προσφέρει ήδη από το Μπρίστολ σύνδεση με το Ηράκλειο. Παράλληλα, ο αερομεταφορέας θα προσφέρει πτήσεις στους εξής Ελληνικούς προορισμούς: Κεφαλονιά, Σκιάθο, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κω, Πρέβεζα, Ρόδο και Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τα Χανιά είναι «αποκλειστικός προορισμός από το αεροδρόμιο», αν και τον Ιανουάριο η easyJet ανακοίνωσε επίσης τη σύνδεση Μπρίστολ-Χανιά.

Η Jet2 ανακοίνωσε επίσης ότι αναλαμβάνει τον έλεγχο διαχείρισης αποσκευών και τις λειτουργίες ράμπας για τις πτήσεις της στο Μπρίστολ καθώς και ότι οι in house αυτές λειτουργίες θα δημιουργήσουν περίπου 45 επιπλέον θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας το εργατικό δυναμικό της σε περίπου 400 διασφαλίζοντας ότι έχει τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας των πελατών της.

Κατά την περυσινή χρονιά, κάθε φορά που οι επιβάτες που επέστρεφαν στο Μπρίστολ παραπονιούνταν για καθυστερήσεις, λέγοντας ότι έπρεπε να περιμένουν για τις αποσκευές ή για να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος, οι αεροπορικές εταιρείες δήλωναν επανειλημμένα ότι οι καθυστερήσεις αυτές ήταν εκτός του ελέγχου τους. Οι αποσκευές στις περισσότερες πτήσεις διακινούνται από ξεχωριστή εταιρεία, εκτός εάν οι αεροπορικές εταιρείες απασχολούν τους δικούς τους χειριστές.

Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι η Jet2 θα εξυπηρετεί 32 προορισμούς ήλιου-θάλασσας και πόλης με επτά «βασικά αεροσκάφη» σε λειτουργία. Αυτό θα είναι το τρίτο καλοκαίρι από τότε που η Jet2 ξεκίνησε να λειτουργεί στο Μπρίστολ και σύμφωνα με την ίδια έχει «επεκτείνει σημαντικά» το πρόγραμμά της για φέτος.

Η εταιρία αναμένει αύξηση της χωρητικότητας κατά 13% και θα εκτελεί σχεδόν 100 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά την περίοδο αιχμής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, κ. Steve Heapy, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να εκτελέσουμε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα από το Μπρίστολ, αυτή τη χρονιά, και είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση που έχει το προϊόν μας από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες».

 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες