Πώς βαθμολογούν τις αεροπορικές εταιρείες οι Βρετανοί - Jet2 και Norwegian Air συνιστώνται από την Ένωση Καταναλωτών

22-02-23 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

H οργάνωση των Βρετανών καταναλωτών Which? ρώτησε περισσότερους από 8.000 ταξιδιώτες για τις εμπειρίες που είχαν στις πτήσεις τους την τελευταία διετία και να αξιολογήσουν τις αεροπορικές εταιρείες με κριτήρια όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η σχέση ποιότητας/τιμής και η εμπειρία επιβίβασης.

Έτσι, διαμορφώθηκε η κατάταξη των αεροπορικών εταιρειών που έχουν παρουσία το Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδού η σειρά (ξεκινώντας με τις αεροπορικές εταιρείες, που είχαν τη χειρότερη επίδοση):

Σύμφωνα με την Which?, η Ryanair έλαβε βαθμολογίες ενός και δύο αστέρων (ένα αστέρι έλαβε για την εμπειρία επιβίβασης, την άνεση καθισμάτων, το φαγητό και ποτό και το περιβάλλον καμπίνας), αλλά βραβεύτηκε με τρία αστέρια για την εξυπηρέτηση πελατών και την σχέση ποιότητας/τιμής.

Η Which? επισημαίνει επίσης ότι η Ryanair ήταν πολύ πιο αξιόπιστη από τον συνολικό μέσο όρο της έρευνας, με μόλις το 0,5% των πτήσεων της να ακυρώνονται με ειδοποίηση λιγότερο από 24 ώρες – κάτι που πέτυχαν μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες με την υψηλότερη βαθμολογία.

Ορισμένες από τις προαναφερόμενες αεροπορικές εταιρείες απέδωσαν τα ευρήματα της έρευνας στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν πέρυσι στα αεροδρόμια και τις πτήσεις λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, υπογραμμίζοντας ότι επενδύουν πολλά και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουν ότι οι επιβάτες θα φτάνουν στον προορισμό τους έγκαιρα και με ελάχιστη καθυστέρηση. 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ