Blue Air: Νέες συνδέσεις με Ηράκλειο, Μύκονο και Ζάκυνθο

14-04-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Ρουμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Blue Air ανακοίνωσε το άνοιγμα της τέταρτης βάσης της στη Ρουμανία, στο αεροδρόμιο Iasi, όπου θα διαθέτει 2 αεροσκάφη της που θα πραγματοποιούν πτήσεις σε 11 προορισμούς της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα.

Ο αερομεταφορέας θα προσφέρει το καλοκαίρι του 2022 πτήσεις προς Ηράκλειο, Μύκονο και Ζάκυνθο, ενώ οι υπόλοιποι νέοι προορισμοί από το Iasi είναι οι Βρυξέλλες, η Βαρκελώνη, το Παρίσι, το Δουβλίνο, το Λονδίνο, το Ντίσελντορφ, το Μόναχο και η Ρώμη.

Από τη νέα βάση της, το καλοκαίρι του 2022 η εταιρία θα προσφέρει έως 46 πτήσεις αναχώρησης σε εβδομαδιαία βάση και θα δημιουργήσει 40 νέες θέσεις εργασίας.

Για να γιορτάσει το άνοιγμα της νέας της βάσης, η Blue Air λάνσαρε την προσφορά «Buy One Get One FREE» για όλες τις κρατήσεις τουλάχιστον 2 ατόμων για ταξίδια από τις 3 Μαϊου έως τις 10 Ιουλίου του 2022.

διαβάστε ακόμα

Ηρώ Χατζηγεωργίου | Η δημόσια περιουσία μετατρέπεται σε καταλύτη ανάπτυξης
Η Ryanair ζητεί προστασία των υπερπτήσεων όταν απεργούν οι ελεγκτές – Πυρά κατά της Κομισιόν
Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης (Ηράκλειο) | Νέο Τμήμα -Έναρξη 11/11/2025
Air Serbia | Νέα οπτική ταυτότητα με την Παράδοση στο επίκεντρο
Ηράκλειο | +4% οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Σεπτέμβριο
Μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση | Αναβιώνει το ξενοδοχείο - εκπαιδευτήριο με σύγχρονα μέσα
Νέα βραβεία UN Tourism και FIA για βιώσιμη ανάπτυξη στον αθλητικό τουρισμό
ΕΟΤ: Προβολή «άγνωστων» ελληνικών προορισμών στη γαλλική τουριστική αγορά
Ryanair | Νέα επίθεση στην ΕΕ για τις καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία - η θέση της Ελλάδας
Σφακιά | Στο παγκόσμιο προσκήνιο θεματικού τουρισμού για την ηλιακή έκλειψη του 2027