SKY express: Σύνδεση Βηρυτού - Αθήνας με άλλους 34 ελληνικούς προορισμούς

30-03-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται η συνεργασία της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας SKY express με τον εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, Middle East Airlines, στο πλαίσιο της οποίας οι επιβάτες μπορούν να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους από το αεροδρόμιο της Βηρυτού προς τους προορισμούς που καλύπτει το δίκτυο της SKY express στην Ελλάδα.

Έτσι, ο επιβάτης μπορεί να πετάξει απευθείας από τη Βηρυτό με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και να συνεχίσει με ευκολία το ταξίδι του σε οποιονδήποτε από τους 34 διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς λειτουργεί η SKY express.

Με τη στρατηγική της διασύνδεση με τον εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, η SKY express δημιουργεί ταυτόχρονα τις κατάλληλες συνθήκες για να υποδεχθεί σημαντικό αριθμό επισκεπτών από τη Βηρυτό και συμμετέχει ενεργά στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Ο στόχος διευκολύνεται από το επίπεδο υπηρεσιών και τη συνολική εμπειρία που προσφέρει ο «νεότερος» και «πιο πράσινος» στόλος αεροσκαφών της Ελλάδας.

Στόχος του ελληνικού αερομεταφορέα είναι να κτίζει συμμαχίες που ενισχύουν τη θέση του στην αγορά διεθνών πτήσεων, καθώς και στη συνδεσιμότητας εντός Ελλάδας. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι υπόλοιπες συμμαρχίες της SKY express με τις αεροπορικές εταιρίες Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al και Transavia.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της SKY express, κ. Γιάννης Λιδάκης, δήλωσε: «Η μέχρι τώρα συνεργασία μας με την Middle East Airlines έχει αποδειχθεί εξαιρετική. Και οι δύο εταιρείες έχουν κοινή κατανόηση και εμπιστοσύνη, καθώς και κοινούς στόχους όσον αφορά την εξυπηρέτηση των επιβατών μας. Συνεχίζουμε, λοιπόν, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πάντα σύμφωνα με τη στρατηγική μας για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις επιβατών και την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό».

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ