Air Canada | Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις από Μόντρεαλ και Τορόντο με Αθήνα- εξετάζεται σύνδεση όλο το χρόνο

28-03-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Καθημερινές πτήσεις προς και από Αθήνα με το Τορόντο και το Μόντρεαλ ξεκίνησε η Air Canada για τη φετινή θερινή περίοδο. Οι πτήσεις με το Τορόντο ξεκίνησαν στις 27 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν για φέτος στις 20 Νοεμβρίου, ενώ με το Μόντρεαλ ξεκίνησαν στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 21 Νοεμβρίου.

Όπως είπε σήμερα ο κ. Stefano Casaregola, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων της Air Canada, υπεύθυνος και για την Ελλάδα, η εταιρεία ξεκίνησε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τα δρομολόγια της θερινής σεζόν, γιατί το "Ελ.Βενιζέλος" είχε από τις καλύτερες επιδόσεις στα χρόνια της πανδημίας στην Ευρώπη. Γι αυτό, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να εντάξει την Αθήνα στις συνδέσεις καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απόφαση θα ληφθεί σύντομα και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων της Air Canada η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου δήλωσε:

 «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε την Air Canada ξανά φέτος στην Αθήνα, και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά! Η επανεκκίνηση των απευθείας συνδέσεών μας με το Μόντρεαλ και το Τορόντο για τη θερινή περίοδο 2022, ενισχύει πολύ σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της πόλης και της χώρας μας και προσφέρει ξανά τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να απολαύσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της Air Canada! Ευχόμαστε μια πολύ επιτυχημένη θερινή περίοδο στην Air Canada και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας!»

Στη φωτογραφία, από αριστερά, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Stefano Casaregola, Air Canada Regional Manager Sales Greece και η κ. Σαπφώ Τριαντάρη, Sales & Marketing Manager Greece & Cyprus, Air Canada

διαβάστε ακόμα

Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα