Etihad και CWT: Αποκλειστική συνεργασία αντιστάθμισης άνθρακα

20-01-22 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μια μοναδική πρωτοβουλία εταιρικής σχέσης αντιστάθμισης άνθρακα ανακοίνωσαν η CWT, η πλατφόρμα διαχείρισης ταξιδιών Business-to-Business-for-Employees (B2B4E) και η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα που αποτελεί μέρος της έναρξης των συνειδητών εταιρικών επιλογών της Etihad προβλέπει ότι όλες οι κρατήσεις πελατών CWT που πραγματοποιούνται σε πτήσεις που εκτελούνται από την Etihad, θα αντισταθμίζονται αυτόματα από την αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία Υπολογισμού Εκπομπών άνθρακα ICAO.

Η εν λόγω παγκόσμια συνεργασία θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου 2022, ενώ όλες οι αντισταθμίσεις που αγοράζονται θα διοχετεύονται στα επίσημα προγράμματα δράσης αντιστάθμισης για το κλίμα της Etihad στο έργο Makame Savannah REDD στην Τανζανία, στο Εθνικό Πάρκο Cordillera Azul του Περού και στο Katingan Mentaya Project της Ινδονησίας.

Πέρα από αυτήν την πρωτοβουλία, η μακροχρόνια παγκόσμια συνεργασία της Etihad και της CWT θα εξακολουθήσει και με άλλες δράσεις, οι οποίες θα προωθούν την ατζέντα για την ουδετερότητα του άνθρακα παράλληλα με την παροχή απτών λύσεων για το αποτύπωμα άνθρακα.

Σύμφωνα με τον κ. Patrick Andersen, Πρόεδρο και Εμπορικό Διευθυντή της CWT, η αναζήτηση πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνων ταξιδιωτικών λύσεων απαιτεί συνεχή προσπάθεια και η αρχική αντισταθμιστική συνεργασία με την Etihad είναι η πιο πρόσφατη στη σειρά των πρωτοποριακών πρωτοβουλιών της επιχείρησης.

Από πλευράς του, ο κ.  Tony Douglas, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Etihad Aviation Group, επεσήμανε ότι η καινοτομία και η βιωσιμότητα βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησης και η συνεργασία για την αντιστάθμιση του άνθρακα με την CWT είναι ένα ακόμη θεμελιώδες βήμα προς την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων βιωσιμότητας για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα στον αέρα.

Σημειώνεται ότι η CWT είναι ένας από τους πρώτους οργανισμούς παγκοσμίως που συμμετέχουν στο μοναδικό πρόγραμμα εταιρικής βιωσιμότητας της Etihad, ειδικά σχεδιασμένο για οργανισμούς που, όχι μόνο δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές, αλλά και επιδιώκουν να λειτουργούν συνολικά με βιώσιμο τρόπο.

 

διαβάστε ακόμα

Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές